EKO-PAK: Fleksibilna ambalaža

Kompanija Eko-pak iz Vladičinog Hana proizvodi fleksibilnu ambalažu po najnovijim standardima.

Zahtevi tržišta se iz dana u dan menjaju, a samim tim i kvalitet materijala, štampa kao i sam izgled fleksibilne ambalaže i u stalnoj trci sa konkurencijom, već duži niz godina kompania Eko-pak doo pruža svojim klijentima najbolji kvalitet.

Fleksibilna štampa vrhunskog kvaliteta

Štampa iz rolne u rolnu će svakako zadovoljiti potrebe korisnika koji imaju mašine za pakovanje iz rolne. Inače ova vrsta štampe visoko je kotirana kada postoji potreba za velikim tiražima jer pruža visok stepen uštede proporcionalno količini otisaka. Imamo mogućnost štampe do 8 boja pri čemu se dobija vrhunska flexografička štampa koja doprinosi kvalitetan prikaz artikla čime možemo kvalitetno odgovoriti na sve zahteve klijenata.

Proizvodnja

Kompanija proizvodi za skoro sve grane industrije: proizvodnja i štampa fleksibilnih materijala za pakovanje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Eko-pak roizvodi su prepoznatljivi po tome što se izdvajaju na prodajnom mestu po kvalitetu materijala i štampe.

Za koga je predviđena Eko-pak fleksibilna ambalaža

Mesna industrija, „Flow Pack“ pakovanja, konditorski proizvodi, snack proizvodi, sladoled, dehidrirani proizvodi, omotne i sliv etikete, deterdženti, sitna i omotna pakovanja, farmaceutska industrija, hemijska industrija.

Stalnim usavršavanjem tehnologija i ljudiskih potencijala, u sve većoj meri dobijamo najzahtevnije poslove kako od domaćih proizvođača, tako i od inostranih inostranih, a koji nam se vraćaju zadovoljni onim što dobijaju kod nas.

Eko-pak nudi tržištu svoju viziju evolucije ambalaže, pokazujući time svest o stalnom traganju za inovacijama, a usvajanjem najnaprednije tehnologije u oblasti štampe,  proizvodnje i usluga, tržište nas prepoznaje kao jednog od najkvalitetnijih firmi o ovoj oblasti u regionu.

Podeli na društvenim mrežama: