Boca za vino inspirisana dijamantima i Merilin Monro

Jedinstveno luksuzan. Moderan. Malo seksi. I nečuveno drugačiji dizajn boce za vino.

Kompanija Ardagh group, globalni dobavljač metalne i staklene ambalaže je na zahtev nemačkog proizvođača vina ZGM uradila luksuznu bocu za njihova tri vinska brenda.

 Inspirisana pesmom Marilyn Monroe „Dijamanti su najbolji prijatelj devojke“, boca je dizajnirana za tri vina brenda: Merlot Rose, Pinot Grigio i Cabernet Sauvignon. Vlasnik brenda Zimmermann-Graeff & Muller (ZGM) obratio se  Ardagh Group sa idejom da kreiraju „svetlucavi“ koncept dizajna ispitujući i reakcije i afinitete svojih kupaca vezano za pakovanje.

Foto: Pinot Grigio, Allure / ZMG

Ardagh tim iz Nienburga u Nemačkoj uspešno je izašao na kraj sa izazovima u proizvodnji vezano za visoko prepoznatljiv višestrani dizajn, uključujući ravnomerno raspoređivanje stakla u kalupu i ispitivanje debljine stakla u fasetiranim delovima bočice.

ZGM opisuje brend kao „Jedinstveno luksuzan. Moderan. Malo seksi. I nečuveno drugačiji. ‘

Direktor marketinga, Gerald Vust, izjavio je tim povodom: „Upečatljiv dizajn i izvanredan osećaj boce Allure jedinstven je u vinskom segmentu. Proces profesionalnog razvoja kompanije Ardagh Group pomogao nam je da stvorimo smeli, luksuzni završetak koji smo zamislili. “

Tri sorte vina Allure su međunarodno dostupne u boci od 75 kl.

Izvor/foto: Ardagh Group/Allure Wine

Podeli na društvenim mrežama: