Anahem doo

Mocartova 10, 11160 Beograd, Srbija

O kompaniji

Anahem doo je nezavisna laboratorija osnovana 2004. godine i jedan je od lidera u ispitivanju hrane, predmeta opšte upotrebe, ispitivanju otpada, vode, parametara životne sredine, uslova radne okoline i buke.
Laboratorija Anahem pruža širok spektar standardizovanih i akreditovanih metoda sve u cilju da svojim klijentima pruži visokokvalitetne usluge, tačne i precizne rezultate i stručne savete svog visokokvalifikovanog osoblja.
Anahem se oslanja na najnovija dostignuća u oblasti analitičke hemije kako bi svojim klijentima ponudila jedinstvena analitička rešenja i najsveobuhvatniji spektar metoda ispitivanja.
Laboratorija Anahem se trudi da ide u korak sa najnovijim svetskim trendovima u očuvanju životne sredine tako što neprestano ulaže u najmoderniju opremu za ispitivanje parametara životne sredine i obuku svojih zaposlenih.
Rukovodstvo Anahem laboratorije je strateški opredeljeno da izgradi jaku tržišnu poziciju i postane lider u svojoj oblasti rada.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Ispitivanje vode, ispitivanje otpada, ispitivanje čvrstih mineralnih goriva i čvrstih biogoriva, ispitivanje predmeta opšte upotrebe, ispitivanje hrane i hrane za životinje, ispitivanje zemljišta i sedimenta, ispitivanje radne okoline, ispitivanje vazduha – otpadni gas (emisija), ispitivanje vazduha ambijenta, merenje buke u radnoj i životnoj sredini.

Oblasti poslovanja

Laboratorijsko ispitivanje i analize (fizičko i hemijska ispitivanja, biohemijska ispitivanja, senzorna ispitivanja hrane, mikrobiološka ispitivanja, radiološka ispitivanja), uzorkovanje, terenske analize.

Kontakt podaci
Telefon: +381 11 342 28 00
Email: analize@anahem.org
Osoba za kontakt
  • Dr Žaklina Todorović Rukovodilac Laboratorije zaklina@anahem.org
Lokacija
Galerija
Kontaktirajte kompaniju