ICM Electronics doo

Vase Miskina Crnog 2, 21000 Novi Sad, Srbija

O kompaniji

ICM Electronics doo je osnovan 1994. godine u Rumi. Od osnivanja, firma se bavila automatizacijom proizvodnih procesa i mašina, izradom upravljačkih softvera, SCADA sistema, itd. Nakon decenije uspešnog rada, ICM proširuje svoju ponudu robotskim sistemima za pakovanje i paletiziranje. Izgradnjom proizvodnog pogona ICM je postao u mogućnosti da proizvodi komplet rešenja po sistemu ključ u ruke u oblastima pakovanja i paletiziranja. U timu ICM-a su stručnjaci za mašinsko i elektro projektovanje sa višegodišnjim iskustvom iz pomenutih oblasti. U svom pogonu, ICM projektuje, proizvodi, sklapa i testira svoje rešenja koja se kasnije integrišu u proizvodne pogone investitora. Takođe, ICM nudi postprodajnu podršku i servis za svoja rešenja.

Danas ICM proizvodi svetska prepoznata rešenja iz oblasti pakovanja i paletiziranja u industrijama hrane, pića, građevinskih materijala, drveta, gume, djubriva i farmaceutskih proizvoda i ista izvozi na nekoliko kontinenata širom sveta.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Proizvodnja paletizera i depaletizera za kutije, boce, vreće, drvene proizvode (parket, lamele, frize), građevinski blok, crep, pločice, gumene bale.

Proizvodnja sistema za pakovanje u raznih proizvoda u kutije, transportnih sistema, sistema za upravljanje, itd.

Oblasti poslovanja

Industrija hrane, pića, građevinskih materijala, drveta, gume, djubriva i farmaceutskih proizvoda.

Kontakt podaci
Telefon: +381 21 6548 777
Email: office@icm.rs
Osoba za kontakt
  • Nenad Mićić Direktor nenad.micic@icm.rs
Lokacija
Galerija
Video
Kontaktirajte kompaniju