Kaligraf doo

Zavrtnica 17, 10000 Zagreb, Hrvatska

O kompaniji

Kaligraf je sinonim za jedinstveni integrisani sistem upravljanja procesima oblikovanja i produkcije ambalaže. Da bi to postao trebalo je gotovo 30 godina rada, iskustva, učenja i razvoja, a upravo toliko je Kaligraf uložio i jednako nastavlja dalje.

Etabliran kao centralno mesto za sva pitanja vezana uz ambalažu i pakovanje ne samo u regionu već i širom Evrope.

Kaligraf je ponosni strateški partner globalno poznate kompanije Janoschka koja povezuje iskustvo i znanje s najnaprednijim tehnološkim rešenjima u području pripreme za štampu, produkciju i dizajn ambalaže. Prisutna u 15 zemalja sveta sa 29 predstavništava i 1700 zaposlenih, ova kompanija je u samom vrhu respektabilnih lidera u svom domenu.

Kaligraf – eksperti za ambalažu od ideje do prodajnog mjesta.

Podeli na društvenim mrežama:
Opis delatnosti

Priprema za grafičku produkciju ambalaže nedostatan je opis za sve što Kaligraf može i zna. U portfoliju Kaligrafa su svi specijalizovani servisi koji prethode štampi i izradi ambalaže – adaptivni dizajn, artwork, repro, 3D modeling, izrada maketa, izrada ilustracija i fotografija za ambalažu kao i upravljanje produkcijom ambalaže.

Oblasti poslovanja

Proizvodna preduzeća naročito u prehrambenoj, farmaceutskoj, hemijskoj, duvanskoj industriji. Marketinške agencije, štamparije, dizajneri…

Kontakt podaci
Telefon: +385 (0)1 234 77 22
Email: kaligraf@kaligraf.hr
Osoba za kontakt
  • Željka Tihomirović Marketing menadžer zeljka.tihomirovic@kaligraf.hr
Lokacija
Galerija
Kontaktirajte kompaniju