Mašine i oprema za preradu plastike NEOFYTON: Partnerstvom do uspeha

Mašine za preradu plastike i prateća oprema predstavljaju gotovo nezaobilazni deo svake industrijske proizvodnje, bilo da se radi o proizvodnji ambalaže, autoindustriji, medicini ili tehničkoj plastici.. U nastavku se pratiocima Ambipak magazina predstavlja kompanija Neofyton doo – regionalni lider u distribuciji mašina za brizganje plastike i prateće opreme za industriju plastike

Ko smo mi?

Neofyton doo je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike.

Mi smo dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima. Sa iskustvom od 30 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, cilj kompanije Neofyton doo jeste da u svakom momentu isporučuje najviši standard usluga – najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora.

neofyton mašine

Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Piovan, Eurochiller, Wintec, SIPA, MB Conveyors i Tria na tržištu Evrope (Srbija, Hrvatska, BIH, S.Makedonija, Crna Gora) i Afrike (Nigerija, Gana i Kamerun).

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 600 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.

mašine za brizganje plastike
Saradnja po modelu “ključ u ruke”

Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2015 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima. Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje – trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu ‘ključ u ruke’.

Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do „pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost.

Uvek blizu kupaca

Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca servisni timovi su raspoređeni na nekoliko lokacija: Novi Sad (Srbija), Zagreb (Hrvatska), Gračanica (BiH), Skoplje (S.Makedonija), Lagos (Nigerija).

Zadovoljan kupac je naša najveća prednost

Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton stoga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

POSVEĆENI KLIJENTIMA – Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu.
PROFESIONALNI – Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja. 
ETIČNI – Svakom poslu pristupamo odgovorno.
LOJALNI – Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev.
TIMSKI IGRAČI – Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge. 
INOVATORI – Prateći zahteve tržišta Neofyton strem da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume.
RAZLIČITI – Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu „ključ u ruke“. 
LIDERI– Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.

Kompanije koje zastupamo

ENGEL  je najveći svetski proizvođač mašina za brizganje plastike i gume, koji u svom proizvodnom programu poseduje električne, hidraulične i hibridne mašine za brizganje. Kompanija Engel ne isporučuje samo mašine, već know-how, kreirajući kompletna rešenja po specifikaciji klijenta.

PIOVAN  je svetski lider u razvoju i proizvodnji prateće opreme: sušara, termoregulatora, dozatora, centralnih sistema za transport materijala i automatizaciju skladištenja. Neofyton je specijalizovan za konstrukciju, projektovanje i postavljanje centralnih Piovan sistema za pneumatski transport materijala do mašina. Prednosti kvalitetne prateće opreme su: ušteda materijala, veća produktivnost, automatizacija procesa rada, softverska kontrola i optimizacija procesa.

WINTEC  su mašine za brizganje plastike visokog kvaliteta i nižeg cenovnog ranga. Serija t-win su inovativne mašiname za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 4500 kN do 24000 kN. WINTEC mašine se proizvode u Kini, a osnivač i 100% vlasnik je austrijska kompanija ENGEL. Neofyton post-prodajna servisna podrška garantuje brz odziv na poziv kupca i sopstveni lager rezervnih delova.

SIPA  je svetski stručnjak za PET ambalažu, koji nudi komplena rešenja za sisteme za PET pretforme,  sisteme za proizvodnju i punjenje PET boca, kao i kalupe za duvanje za industriju napitaka i hrane. SIPA pruža tehnička rešenja koja najbolje zadovoljavaju zahteve kupca, optimizirajući njihov proizvodni proces uzimajući u obzir faktore kao što su trošak boca, ušteda materijala i energije i prostora.

EUROCHILLER  je proizvođač industrijskih rashladnih sistema sa vodenim i vazdušnim hlađenjem, koji se izdvaja u pogledu konstantnog razvoja „zelenih“ tehnologija i razvoja čilera sa velikom energetskom efikasnošću. Eurochiller u svojoj ponudi posebno izdvaja čilere sa adijabatskim hlađenjem koji pored velikih ušteda u potrošnji energije, omogućavaju i veliku stabilnost procesa, kao i maksimalni kvalitet proizvoda.

industrijska transportna traka

TRIA – Italijanska kompanija u svojoj ponudi obuhvata mlinove za mlevenje plastike različitih namena – folija, plastičnih delova velikih dimenzija, pločastih elemenata, monofilamenata; mlinove za mlevenje duvane, brizgane, termoformirane, ekstrudirane plastike kao i pogača.

MB CONVEYORS  nude rešenja izrađena po meri: transportne trake, separatore, elevatore, detektore metala, kao i kompletne transportne linije i sisteme za skladišenje.
Neofyton doo – Mašine i oprema za preradu plastike

Tel:   +381 21 452 642

Partizanska 27b, 21000 Novi Sad, Srbija

info@neofyton.com  www.neofyton.com


Izvor: Neofyton/promoPodeli na društvenim mrežama: