Neofyton trijumfovao na Beogradskom Sajmu tehnike

Neofyton, distributer mašina i opreme za industriju plastike i plastične ambalaže, imao je zapažen nastup na ovogodišnjem Sajmu tehnike u Beogradu.

Na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, kompanija Neofyton iz Novog Sada imala je jednu od najboljih prezentacija. Tokom četiri dana sajma (od 21. do 24. maja 2024.) Neofyton je posetiocima predstavio premijum mašine za brizganje plastike proizvođača ENGEL i WINTEC, opremljenje sa sistemima za automatizaciju proizvodnje.

Neofyton Sajam Tehnike 2024 Engel
Foto: Neofyton/Arhiva

Posebno interesovanje publike izazvala je ENGEL e-mac 465/180 mašina, poznata po brzom ciklusu rada, pouzdanosti i minimalnom uticaju na životnu sredinu. U pitanju je nova e-mac serija za industriju pakovanja i medicinsku industriju. Potpuno električni pogoni u kombinaciji sa malim otiskom obezbeđuju korisnicima maksimalnu produktivnost uz niske troškove.

Neofyton Sajam Tehnike 2024 Wintec
Foto: Neofyton/arhiva

Kroz razgovore sa stručnjacima Neofytona, saznali smo više i o prednostima WINTEC mašina, koje su praksi pokazale odlične rezultate. Na štandu je bila prikazana Wintec mašina, model t-win 450t. Na ovoj mašini Neofyton je demonstrirao proizvodnju saksija za cveće model Gea Ø18cm, kompanije Drina plastika iz Nove Pazove.

Osim izložbe mašina za brizganje plastike, Neofyton je na Sajmu tehnike prezentovao i bogat asortiman prateće opreme. U fokusu su bile rešenija za doziranje, mešanje, termoregulaciju i sušenje materijala, kao i robotska rešenja za manipulaciju gotovim proizvodima. Posetioci su imali priliku da vide i demonstraciju rada nekih od ovih sistema.

Neofyton Sajam Tehnike 2024 Beograd
Foto: Neofyton/Arhiva

U okviru sajamske prezentacije, Neofyton je organizovao i dve stručne prezentacije. Prva je bila posvećena energetskoj efikasnosti u industriji plastike, a druga najnovijim trendovima u automatizaciji procesa brizganja.

Uspešan nastup na Beogradskom Sajmu tehnike još jednom je potvrdio poziciju Neofytona kao lidera u oblasti mašina i opreme za industriju plastike u regionu. Kompanija se kontinuirano zalaže za uvođenje inovacija i nudi svojim klijentima najsavremenija rešenja koja doprinose optimizaciji proizvodnje i poboljšanju konkurentnosti.

Čestitamo Neofyton na izvanrednoj prezentaciji.

Podeli na društvenim mrežama: