Nova MULTIVAC  “flow pack” mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda

Nova mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda univerzalno rešenje za pakovanje širokog spektra prehrambenih proizvoda

Kompanija MULTIVAC lansirala je u aprilu svoju novu flow pack mašinu za pakovanje – W 500. Nova mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda tržištu je predstavljena kao univerzalno rešenje za pakovanje sa visokom fleksibilnosti za pakovanje širokog spektra prehrambenih proizvoda.

W 500 mašina za pakovanje je dizajnirana za širok spektar aplikacija i proizvoda i kao takva podržava upotrebu održivih filmova i materijala na bazi papira. Prvi put će je predstavljena javnosti na dva vodeća sajma, Anuga FoodTec 2022 (april 2022) i IFFA 2022 (maj 2022).

Sa dodatkom novog W 500 horizontalnog flowpacker-a, MULTIVAC  proširuje svoj asortiman opreme i svoju obimnu tehničku ekspertizu u oblasti pakovanja.

„Glavne karakteristike W 500 flow pack mašine za pakovanje su njen jednostavan rad, čišćenje i održavanje, kao i atraktivan odnos cene i performansi. Može se koristiti kao samostalno rešenje, ili se može integrisati u automatizovanu liniju – kao što će se videti na sajmovima.”, objasnio je Kim Huther, izvršni potpredsednik Trai & Pouch Packaging u MULTIVAC-u.

Novo rešenje za pakovanje je idealno za održivo pakovanje proizvoda kao što su mleveno meso, pljeskavice, ćevapčići, kobasice, sir i smrznuta riba. Pekarski proizvodi kao što su bageti, kroasani i pice, kao i mnoge vrste voća i povrća, takođe se mogu bezbedno upakovati u jastučna pakovanja uz veoma efikasno korišćenje materijala.

mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda
Foto: MULTIVAC/ vebsajt

Jastučno pakovanje je tradicionalno jedno od primarnih rešenja za bezbedno i atraktivno pakovanje prehrambenih proizvoda, kao što su meso i kobasice, sirevi, grickalice, pekarski proizvodi i voće. Jastučasti filmovi se takođe široko koriste za zaštitu industrijskih i farmaceutskih proizvoda. Nizak unos materijala i lakoća integracije u druge procese su glavne karakteristike ovog rešenja za pakovanje.


Izvor & Fotograije: MULITIVAC

Podeli na društvenim mrežama: