FRUCTUS: Dizajn svake kutije čaja odiše elegancijom i kvalitetom

Svaka kutija čaja posebno je dizajnirana, dok ambalaža odiše elegancijom i kvalitetom.

Jedna od vodećih kompanija na tržištu Srbije za ugovaranje uzgoja, preradu i promet lekovitim biljem, Fructus, danas se ponosi asortimanom sa više od 50 finalnih proizvoda među kojima su rinfuz čajevi i čajevi u filter kesicama podeljenih u više linija proizvoda: Classic, Everyday, Premium, Exclusive i HoReCa.

Kako bi svojim potrošačima obezbedila nazaboravne trenutke uz savršen čaj, upakovan u atraktivnu i privlačnu ambalažu, kompanija na dnevnom nivou proizvede 2.000.000 kesica  ili 100.000 kutijica. Svaka kutija čaja posebno je dizajnirana, ambalaža odiše elegancijom i kvalitetom, privlači pažnju dok su pakovanja filter kesica jedinstvena na našem tržištu.

Šta izdvaja pakovanje Fructus čajeva u odnosu na ostale?

Naš uspeh počiva na radu, stručnosti i motivisanosti zaposlednih i stoga je u ostvarivanju vrhunskih ciljeva njihovo znanje, veština i sposobnost, naše prestižno bogatstvo. Kutijice Fructus čajeva su izrađene od visoko kvalitetnog belo-belog kartona, namenjenog direktnom kontaktu sa hranom, iako bilje od kutijice odvaja minimalno filter papir, a kod velike većine proizvoda svaka filter kesica ima i dodatnu zaštitu aroma-omotača – ističu iz kompanije Fructus  za Ambipak magazin.

Kako bi svojim potrošačima konstantno nudili kvalitet i mogućnost da priušte sebi zdrav napitak, kompanija se danas ponosi modernim i automatizovanim tehnološkim procesima.

Neretko, oko samog finalnog dizajna kutijica konsultuju sve zaposlene, ali i poslovne saradnike i potrošače na određenim skupovima ili sajmovima.

Kako nastaju idejna rešenja?

Do ideja vezanih za dizajn dolazimo u dogovoru sa našim timom dizajnera, koje čini par eksternih kuća, sa kojima dugo sarađujemo i dobro se poznajemo, a što je najbitnije oni dobro poznaju naše proizvode i profile naših kupaca. Fructus zadaje projektni zadatak, dizajneri pripremaju niz predloga na određenu temu i u dogovoru sa menadžmentom Frucuts izdvaja se jedan, koji se dalje nadograđuje i razvija u finalni dizajn – objašnjavaju iz kompanije Fructus.

Premium čajevi

Ako biste želeli u potpunosti da uživate u kvalitetnom čaju,    kao i ostale linije i ova najbolje spakovana Fructus Premium linija čajeva, će biti pravi izbor. Prvenstveno se radi o čajevima pakovanim u jednokomorne filter vrećice sa končićem, etiketom i aroma-omotačem, sa čak 25 filter kesica u pažljivo dizajniranoj kartonskoj kutiji.

Exclusive linija čajeva

Trenutno najmoderniji vid pakovanja na tržištu, sa punijim ukusom zbog bolje ekstrakcije su upravo Fructus  Exclusive čajevi. Upakovani su u dvokomorne filter vrećice sa končićem, etiketom i aroma-omotačem, bez metalnih spojeva, dok svaka kutija ima 20 filter kesica.

Uspeh kompanije Fructus najbolje oslikava asortiman sa preko 50 finalnih proizvoda – rinfuz čajeva i čajeva u filter kesicama, koji počivaju na radu, motivisanosti i stručnosti zaposlenih kako bi se ostvarili vrhunski ciljevi.

J. Stojiljković

Foto: Fructus arhiva

Podeli na društvenim mrežama: