Inovacija usklađena sa tradicijom: Grand Vesela – kafa iz bureta šljivovice

Još jedan iskorak u ispijanju kafe Grand kafa Vesela – spoj kafe i šljivovice – inovacija usklađena sa tradicijom – zrna kafe odležala u  hrastovom buretu

Grand Vesela – kafa iz bureta šljivovice, predstavlja inovaciju u kategoriji kafe idonosi autentično kafeno iskustvo sa karakterom našeg naroda! Prava domaća kafa kakva ne postoji nigde u svetu spaja dva omiljena rituala karakteristična za naše podneblje – ispijanje kafe i degustiranje rakije, u proizvod jedinstvene arome i autentičnog ukusa.

Grand Vesela je spoj dve izvrsne i voljene tradicije u Srbiji, nesvakidašnje kafeno iskustvo, svojevrsni omaž tradiciji, ali u savremenom ruhu.

Fuzija tradicije i inovacije

U našem narodu postoji tradicija koja simbolizuje istinsko gostoprimstvo – služenje domaće kafe i služenje rakije. To nije samo priča o ukusima i običajima, već priča o srpskom narodu, našoj tradiciji, korenima i svemu onome što nas čini posebnim. To je društveni ritual po kom se prepoznajemo, koji govori ko smo i odakle smo. A kada se omiljeni ukusi i rituali sjedine, kroz fuziju i tradicije i inovacije, nastane Grand Vesela!

Odležavanje kafe u buretu

Autentičnog ukusa i vrhunskog kvaliteta, Grand Vesela je nastala metodom potpuno prirodne aromatizacije kafe u saradnji sa renomiranom zanatskom destilerijom. Specijalna mešavina zrna sirove kafe ručno je sipana u hrastovu burad, u kojoj je prethodne tri godine ležala najkvalitetnija domaća rakija šljivovica. Tokom četiri nedelje u buradima, kafena zrna upijala su kompleksne voćno-drvenaste arome šljivovice iz hrastovine, koje su kafi dale „jedinstveni karakter“.

Jedinstveni način proizvodnje i autentičnost ukusa čini Grand Vesela kafu posebnom i ekskluzivnom, zbog čega će moći da se nađe na tržištu u limitiranoj količini, u ekskluzivnom pakovanju od 150g

Na taj način, kafa iz rakijskog bureta sačuvala je sve ono što karakteriše pravo kafeno uživanje, uz dodatak prirodne arome šljivovice, proizvedene na tradicionalan način – pečenjem čačanske rodne šljive u ručno rađenim bakarnim kazanima, u našem narodu poznatijim pod nazivom „Vesela mašina”.

Nakon mesec dana u buradima, zrna kafe su pažljivo pržena i samlevena kako bi se dodatno istakao i sačuvao autentičan ukus i miris kafe.

Jedinstveni način proizvodnje i autentičnost ukusa čini Grand Vesela kafu posebnom i ekskluzivnom, zbog čega će moći da se nađe na tržištu u limitiranoj količini, u ekskluzivnom metalnom pakovanju od 150g. Grand kafa poziva sve ljubitelje kafe koji vole da istražuju i probaju nešto novo, da nabave svoju limenku Grand Vesele i uživaju u spoju dva voljena rituala, koji čuva tradiciju u modernom ruhu. 


Izvor: Grand kafa

Fotogrfije: Grand kafa/promo

Podeli na društvenim mrežama: