Kako obradovati dragu osobu? – Čokoladom. Jedinstveno upakovanom.

Personalizovani pokloni su odraz autentičnosti i kreativnosti. Anika chocholates je firma koja je to prepoznala i uspešno posluje  već nekoliko godina pakujući vrhunsku belgijsku čokoladu u jedinstvenu, autentično dizajniranu ambalažu.

U intervjuu za Ambipak magazin, suvlasnica Anika Chocholates,  Milka Đurašević, o pakovanju svojih čokoladica kaže:

“Smatram da su za lepu i kvalitetnu ambalažu, pored kvaliteta izrade, ključne tri stvari:
1.) Bezbedan i ekološki prihvatljiv materijal.
2.) Skladne proporcije.
3.) Autentičan i promišljen dizajn, kreiran od strane stručnog lica – umetnika.”

O vizuelnom identitetu brenda brine Vesna Katanić aka BECHA, grafička dizjanerka i umetnica, angažovana u najvećoj meri na polju ilustrovanja. Vesna je izuzetno cenjena i poznata u umetničkim krugovima širom sveta, kao neko ko je umetnost kolaža podigao na jedan sasvim novi nivo.

Anika Chocholates sarađuje i sa Tamarom Pešić, takođe istaknutom dizajnerkom i umetnicom. Za nas je to tim koji dobija i ne planiramo ga menjati.


Najfinija belgijska čokolada, sa omotima po želji. Pažljivo upakovana sa jednim ciljem, da nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Personalizovano dizajnirana, bilo za potrebe ličnog poklona dragoj osobi ili korporativnog poklona povodom jubileja ili druge prilike, čokolada je upakovana u kartonske kaširane ukrasne kutije i najfinije omote.

Proces izrade ambalaže je specifičan. Radi se o  zanatu, koji zahteva umetničke i tehničke sposobnosti, ali i savremene mašine, da bi kvalitet pratio kvantitet. Anika Chocolates još uvek koristi tradicionalne mašine i većina posla se obavlja ručno.

Podeli na društvenim mrežama: