PIVARA TREBJESA predstavila novi izgled NIKŠIĆKOG

Pivara „Trebjesa“ predstavila je danas novi vizuelni identitet za svoja tri piva – Nikšićko Pivo, Nikšićko Tamno i Nikšićko Gold. Originalni dizajn oslikava moderne trendove u globalnoj pivarskoj industriji, a u isto veme, kroz retro elemente na ambalaži, donosi priču o tradiciji nikšićkog pivarstva dugoj 125 godina.

Foto: Pivara Trebjesa

Novi vizuelni identitet je svedeniji u dizajnu. Tipografija je inspirisana čuvenim retro ispisom, izbalansirane su linije i slova, dok planinski vrhovi ostaju važan deo vizuelnog identiteta. S obzirom na to da je Nikšićko već odavno asocijacija na pivo, ova reč je uklonjena iz logotipa.

Inspiraciju za izabrane boje Nikšićko ponovo pronalazi u crnogorskoj prirodi i bogatom kulturnom nasleđu, koji su neraskidivo povezani sa identitetom ovog brenda.

Jelena Pavićević, Pivara Trebjesa, Foto: Pivara Trebjesa

Novi dizajn našu jedinstvenu priču, priču o modernosti i tradiciji, donosi na drugačiji način. Potrošači cijene autentičnost, što im i pružamo kroz jednu od najvećih inovacija na pakovanju u poslednjoj deceniji. Naša tri piva sada dolaze u još modernijem dizajnu, uz prepoznatljiv ukus i kvalitet, koji potrošači biraju već više od vijeka“, saopštila je marketing menadžer u Pivari „Trebjesa“ Jelena Pavićević.

Redizajn vizuelnog identiteta primenjen je na svim pakovanjima.

Ova promjena ne znači samo da smo moderni i relevantni u svim vremenima, već takođe šalje poruku da u kontinuitetu pratimo globalne trendove kada je pivarska industrija u pitanju. I dalje ostajemo posvećeni našoj najvažnijoj misiji, a to je da svakog dana osvajamo stare i nove ljubitelje piva i pružamo im ono što očekuju od svog omiljenog brenda“, poručila je Pavićević.

Foto: Pivara Trebjesa
Podeli na društvenim mrežama: