Tako fina Patelina – Novi dizajn i prepoznatljiv oblik pakovanja

Da posvećenost, profesionalizam i osluškivanje potrošača dovode do željenih rezultata, pokazuje i zapažena, nova, kampanja Neoplantinog brenda „Patelina“

Kompanija Neoplanta je, nakon gotovo dve godine temeljnog i posvećenog rada, lansirala nove, tako fine, Patelina paštete na tržište Srbije i regiona. Kao kompanija koja se uvek pita šta je ono što potrošači žele i kako svoje proizvode može učiniti još boljim, uložila je značajne resurse u istraživanje, proces razvoja, ali i u dizajn pakovanja i kampanju.

Pored unapređenja živinskog segmenta pašteta, dodati su i novi ukusi – Patelina ćureća i Patelina pileća pikant, a sve te novine prate nova komunikaciona platforma i novi izgled celog brenda. Dobre stvari nisu menjane, pa je tako zadržan preko deceniju omiljeni naziv brenda Patelina,  kao i prepoznatljiv oblik aluminijumskog pakovanja, na koji je primenjen novi dizajn.

Patelina 2

Novi dizajn koji ide u pravcu jednostavnosti, čiste i transparentne komunikacije, apsolutno se uklapa u komunikacionu platformu „Tako fina“. Bela boja kao baza, odlično ističe brend blok na mestu prodaje, ali i sve ključne elemente kao što su naziv brenda, ukus (pileća, tuna…), benefiti, među kojima je najznačajniji da su Patelina živinske paštete BEZ ADITIVA, a da su tuna paštete POSNE.

Dizajn i pakovanje Patelina brenda su samo jedan od segmenata koji je čine tako finom, a u kompaniji Neoplanta ističu da su Patelina paštete tako fine u svakom smislu, što prikazuje i kampanja.


Izvor: Neoplanta

Naslovna fotografija: Neoplanta/ Promo Patelina

Podeli na društvenim mrežama: