Novi direktor u kompaniji Heineken Srbija

Sabir Džafar je novi generalni direktor kompanije HEINEKEN Srbija


Sabir Džafar preuzeo je poziciju novog generalnog direktora kompanije Heineken u Srbiji, navodi se na zvaničnom Linkedin profilu kompanije.

Sabir Džafar (Sobir Djaffar), Foto: LInkedin/Heineken Srbija


Kako je rečeno, on u Srbiju dolazi sa pozicije direktora Beerwulf-a, holandske kompanije koja posluje u okviru HEINEKEN grupe. Vođenjem strateške revizije pravca i učinka kompanije postigao je značajne rezultate, a iza njega je više od 17 godina bogatog iskustva u oblikovanju i ispunjenju poslovnih strategija, pokretanju promena i ostvarenju rasta.

Džafar je svoju karijeru u kompaniji HEINEKEN započeo 2011. godine. Kao šef prodaje i distribucije kompanije HEINEKEN Mongolija, temeljno je upoznao tržište i operativne procese, dok je uloga menadžera za razvoj prodajnih kapaciteta kompanije na Novom Zelandu dodatno proširila njegovu ekspertizu u oblasti prodaje i distribucije. Pored toga, imao je priliku da obavlja funkciju direktora prodaje i trade-marketinga u Mjanmaru. Sposobnost da se efikasno prilagodi različitim poslovnim kulturama i tržištima pokazuje njegovu veštinu upravljanja međunarodnim operacijama uz ostvarivanje poslovnih ciljeva. – navedeno je u saopštenju.


Naslovna fotografija: Pexels.com/

Podeli na društvenim mrežama: