POZIVNICA kompanijama za oktobarske sajmove EURASIA PACKAGING i FOOD TECH u Istanbulu

Iskoristite priliku da ove jeseni, zahvaljujući Privrednoj komori Srbije i kompaniji ADONIS Group iz Skoplja, posetite Istanbul i tradicionalni sajam ambalaže i pakovanja  – EURASIA PACKAGING koji se  održava istovremeno sa sajmom hrane i pića – FOOD TECH EURASIA

Pozivamo vas na 15. Internacionalni sajam hrane i pića – FOOD TECH EURASIA i 26. Internacionalni sajam pakovanja – EURASIA PACKAGING i u nastavku teksta donosimo informacije kako to možete učiniti i koje su pogodnosti ove organizovane posete Turskoj.

Kompanija Adonis Group kao zastupnik TUYAP FAIRS iz Istanbula u saradnji sa Privrednom komorom Srbije omogućuje posetu sajmu i povezivanje sa brojnim kompanijama iz oblasti ambalaže i pakovanja te hrane i pića i na taj način pružaju šansu kompanijama iz Srbije za povezivanje sa renomiranim turskim kompanijama i razvoj poslovanja na obostrano zadovoljstvo.

Sajam se održava od 20.10 – 23.10.2021. godine u Istanbulu.

ADONIS GROUP i  Privredna komora Srbije pozivaju vas da posetite sajmove EURASIA PACKAGING i FOOD TECH EURASIA u periodu  19.10 – 21.10.2021. godine.

Pored prilike za direktnu komunikaciju i upoznavanje novih poslovnih partnera, sajam omogućuje razmenu iskustava i inovacija  u oblasti pakovanja i hrane i pića. Posetioci će moći da vide aktuelnosti i inovacije iz svih oblasti ambalažne i industrije hrane i pića.
Ističemo najzastupljenije:

-Staklena ambalaža, plastična ambalaža, kartonska i papirna ambalaža, metalna ambalaža, fleksibilna ambalaža, folije, hemikalije i aditive za ambalažu, mašine za pakovanje, mašine za reciklažu otpada, mašina i oprema za skladistenje, vakuumske mašine, mašine za proizvodnju pića i hrane, aditivi za hranu i piće, industriskijski nozevi, industriski mikseri , laboratorijska  oprema, mašine za sterilizaciju itd.

VAŽNE INFORMACIJE:

Organizator snosi troškove  smeštaja  sa doručkom za dve noći, ulazak na sajam, transfer  od hotela do sajma .Vi ćete biti  smešteni u elitnom  i renomiranom hotelu  sa 4 ili 5 zvezdica.

Posetilac  ima obavezu  da plati samo svoje putne troskove i transfer od aerodrome do hotela.

Zbog velikog interesovanja, prednost će se dati kompanijama koje nikad do sada nisu posetile ovaj sajam.
Sajam  mogu  da posete samo dva predstavnika  jedne kompanije.
Nije dozvoljena poseta deci kao ni nezaposlenima.

U toku je rezervacija avio karata i organizatori ove posete mole zainteresovane kompanije  da se što pre jave ukoliko žele da njihovi predstavnici prisustvuju sajmovima, najkasnije do 06.oktobra 2021. godine.

Procedura prijavljivanja za posetu

Sve zainteresovane kompanije mogu da prijave svoje predstavnije za posetu ovim sajmovima popunjavanjme formulara prijave i slanjem na mejl dragan.stevanovic@pks.rs /Dragan Stevanović, +381 60 3170 905.

Možete kontaktirati i Adonis Group: Lidija Popzlatanova /+389 2 322 04 69 ,mob-+389 72 264 545

Preuzmite formular za prijavu na linku ispod:

Za više informacija posetite web stranice  EURASIA PACKAGINGi  FOOD TECH EURASIA   

….

Istanbulski sajam ambalaže EURASIA PACKAGING, najopsežnija je godišnja izložba u industriji ambalaže u Evroaziji, nudi kompletna rešenja koja obuhvataju svaki korak proizvodne linije kako bi se ideja oživela na policama. Izlagači su prepoznatljive kompanije čiji stručnjaci učestvuju u stvaranju vrhunskih rezultatau svojim oblastima širom Evroazije, Bliskog istoka, Afrike, Amerike i Evrope.

Fotografije: TUYAP FAIR

Podeli na društvenim mrežama: