Muzički festivali u Srbiji nastavljaju da sprovode i podržavaju reciklažu

Na nedavno održan Belgrade Beer festu Ekostar pak i Heineken nagradili društveno odgovorne posetioce. Tako je je i ovogodišnji Belgarde Beer Fest bio je još jedno mesto, odnosno, događaja na koje se uspešno sprovela akcija skupljanja prazne ambalaže za reciklažu.  

Tokom nedavno završenog Belgrade Beer festa prikupljeno je skoro 7.000 komada prazne ambalaže za reciklažu zahvaljujući Ekostar paku i Heinekenu, partnerima našeg najvećeg festivala piva. Unutar festivalskog prostora postavljeno je reciklažno ostrvo, gde su posetioci donosili praznu ambalažu i dobijali nagrade u skladu sa brojem donetih plastičnih čaša, limenki ili PET boca. Više od 650 učesnika Belgarde Beer Festa dobilo je majice, cegere, priveske i bedževe sa natpisom „Recikliramo zajedno“, kako bi ta poruka nastavila da živi i posle festivala.

Kompanija Ekostar pak je tako, uz podršku Heinekena, nastavila saradnju sa najznačajnijim muzičkim festivalima u Srbiji, podsećajući nas na to da možemo da budemo društveno odgovorni čak i kada se dobro zabavljamo.

Podeli na društvenim mrežama: