SAMSUNG: Razmišljanje van okvira (kutije) – ekološka ambalaža za tv

Kompanija Samsung lansirala je ekološku ambalažu za svoju liniju televizora, kutije od valovitoga kartona sa preporukama za višestruku primenu

U vreme kada smo svi u karantinu, Samsung nas poziva na razmišljanje outside the box, odnosno, van okrvira. Zapravo, kompanija poziva na razmišljanje van kartonske kutije, nove eko-ambalaže koju su osmislili za TV liniju prozvoda i za koju preporučuju raznovrsne namene. Kutije sadrže matrice preko cele površine  uz pomoć kojih možete od kartonske kutije napraviti nešto sasvim novo.

Uz malo volje i malo truda, od kutije za TV možete napraviti mini policu, zabavni štand, stočić za kafu, pa čak i kućicu za mačku. A mačke baš vole kutije, zar ne?

Proizvođači elektronskih uređaja uglavnom koriste debeli valoviti karton za kutije u koje pakuju svoje proizvode. Samsungov koncept ekološke ambalaže osmišljen je da kreativno iskoristi kutije prateći uzorke matrice otisnute na vrhu. U kutiji se nalaze luksuzni televizori a svaka se može lako transformisati u nameštaj, predmete za domaćinstvo i praktične predmete kao što je i kućica za mačke.

Foto: SamsungTv

Izvor: boredpanda.com

Podeli na društvenim mrežama: