Be Risk Protected konferencija „Rizici novog doba: dve godine pandemije”

Konferencija „Rizici novog doba: dve godine pandemije” najavljena je za 23. jun, sa početkom u 10.00 časova u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Inicijativa Be Risk Protected koju su pokrenuli portali Sve o osiguranju i Sve o novcu, organizuje konferenciju sa temom „Rizici novog doba: dve godine pandemije” koja će se održati 23. juna, sa početkom u 10.00 časova u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Da li su novi modeli poslovanja trajno stanje, koje rizike nose i kako ih prevazići i zašto je baš sada vreme za ovu temu – glavna su pitanja o kojima će biti reč na konferenciji.

Brojne promene u poslovanju, usled pandemije i pratećih zdravstvenih rizika,  koje su se odrazile i na poslodavce i na zaposlene, zahtevaju više pažnje i interesovanja zajednice. Promene navika zaposlenih, briga o zdravstvenom stanju uopšteno kao i mentalnom zdravlju nakon pandemije, usmerava i zaposlene i poslodavce na veću pažnju ka ovoj temi. Interesovanje za dobrovoljno zdravstveno osiguranje udvostručava se svake godine  i o tome će se govoriti na konferenciji.

Takođe, na konferenciji će biti reči o prelasku na “remote” model poslovanja što za sobom povlači i brojne rizike: od početka pandemije sajber kriminal je dostigao stopu rasta od čak 600%. Kako se nove tehnologije bore s tim, i da li “nova realnost” i dalje uteruje strah u kosti?

Učesnici će pokušati da razmotre i nedoumice vezano za bolovanje, odgovornosti menadžera, zakonske regulative vezano za rad od kuće, skraćivanje radnog vremena i druga aktuelna post-pandemija pitanja.

Ukoliko želite da prisustvujete događaju uživo uz kotizaciju od 7.200 dinara bruto, prijavite se na office@beriskprotected.rs .

Program konferencije možete pogledati ovde.

Podeli na društvenim mrežama: