Eurasia Packaging, Istanbul: Jedinstvena prilika za nove poslovne kontakte

Sajam ambalaže Eurasia Packaging je godišnji događaj na kojem učestvuje više od hiljadu turskih i međunarodnih kompanija i predstavnika kompanija iz svih oblasti industrije ambalaže

28. sajam ambalaže Eurasia Packaging  u Istanbulu, 11-14 oktobar 2023. godine i tom prilikom okupiće veliki broj izlagača i posetilaca iz celog sveta.

Više od 1.200 lokalnih i internacionalnih kompanija koje se bave proizvodnjom ambalažnih proizvoda, dopunskih ambalažnih proizvoda, sirovinama i međuproizvodima za proizvodnju ambalaže, uslugama za industriju ambalaže, štampanju ambalaže, proizvodnji valovitog kartona i kartonske ambalaže i tehnologijama konverzije, mašinama za ambalažu, mašinama za proizvodnju ambalaže, pomoćnim uređajima, opremom i sistemima za mašine, tehnologijama za reciklažu ambalaže i logistikom će učestvovati na Sajmu ambalaže Eurasia. Očekuje se da će oko 15 hiljada ljudi iz više od 120 zemalja posetiti sajam u 2023. godini, dok se ukupan broj posetilaca očekuje da premaši 80 hiljada.

Očekuje se da će sajam u 2023. godini posetiti oko 15 hiljada međunarodnih posetilaca iz više od 120 zemalja, dok se očekuje da će ukupan broj posetilaca premašiti 75 hiljada ljudi.

Posetioci sajma će imati priliku da upoznaju nove dobavljače i partnere za rešavanje svojih potreba za opremom za svoje poslove tokom Sajma ambalaže Eurasia Istanbul i suorganizovanog Sajma Food-Tech Eurasia – 17. Međunarodnog sajma tehnologija za hranu i piće. Izlagači, s druge strane, će imati priliku da se sastanu sa donosiocima odluka iz svih industrija hrane i neprehrambenih proizvoda iz Turske, Centralne i Zapadne Evrope, Balkana, Rusije, Kavkaza, Centralne Azije, Bliskog istoka i Afrike, kako bi povećali obim trgovine i vrednost svojih brendova, i kako bi se susreli sa kupcima lično.

Ulaznice za sajam možete kupiti online.

Sajam Eurasia Packaging Istanbul, Foto:packagingfair.com

Sajam ambalaže Eurasia Packaging Fair ima za cilj da poveže posetioce sa mnogim kompanijama koje žele da pokažu svoja inovativna i kreativna rešenja za ambalažu i proizvode za industriju hrane i pića, štampanje, papir i kancelarijski materijal, ličnu negu i kozmetiku, čišćenje i higijenu, hemiju, boje i naftu, automobilsku industriju, farmaceutsku i medicinsku industriju, građevinarstvo, staklenu industriju, bele tehniku i kućne aparate, tekstil, odeću i obuću. Posetioci će imati priliku da pažljivo istraže nova i kreativna rešenja za ambalažu, mašine i opremu tokom sajma.

Tekst i fotografije: Eurasia Packaging/ Promo

Podeli na društvenim mrežama: