Industrija ambalaže se okuplja u Istanbulu od 11. do 14. oktobra 2023. godine

Industrija ambalaže se od 11. do 14. oktobra 2023. godine  okuplja na najvećem godišnjem sajmu u regionu Evroazije, Eurasia Packaging Istanbul Fair, po 28. put u organizaciji kongresnog centra Tüyap u Istanbulu


Inovativne kompanije sa rešenjima spremnim za budućnost okupiće se po 28. put na kongresnom i sajamskom centru Tüyap između 11. i 14. oktobra 2023. kako bi prikazali svoja kreativna rešenja za pakovanje i najnovije ambalažne tehnologije. 

Sajam ambalaže, koji je 2022. privukao ukupno 72 hiljade 652 posetilaca iz 122 zemlje, uključujući Tursku, sprema se za događaj 2023. godine kada će omogućiti proizvodnim kompanijama da se ut turske sastanu i sa kupcima iz više od 120 zemalja širom sveta. Kao efikasna trgovačka platforma koja lokalnim i međunarodnim posetiocima pokazuje snagu, inovativne sposobnosti i održivi pristup industrije, sajam daje značajan doprinos turskoj ambalažnoj industriji u nameri da do 2030. dostigne veličinu od 50 milijardi dolara i izvoz cilj od 20 milijardi dolara.Sajam nastavlja svoj rast svake godine

28. Eurasia Packaging Istanbul Fair organizuje RX Tüyap i sarađuje sa Udruženjem proizvođača ambalaže (ASD) uz podršku Udruženja mašina za pakovanje (AMD), Udruženja proizvođača etiketa (ESD), Udruženja proizvođača fleksibilne ambalaže (FASD), odbora za kartone Udruženje proizvođača ambalaže (KASAD), Udruženje proizvođača metalne ambalaže (MASD), Udruženje proizvođača ambalaže od valovitog kartona (OMÜD) i Udruženje proizvođača krute plastične ambalaže (SEPA). Sajam ambalaže – najveći godišnji sajam i komercijalna platforma ambalažne industrije u regionu Evroazije – nastavlja sa svojim stalnim rastom.

Turska industrija ambalaže nastoji da do 2030. dostigne veličinu od 50 milijardi dolara i izvozni cilj od 20 milijardi dolara.

Sajam Eurasia Packaging 2023 koji će se održati u oktobru sprema se da ugosti više od 1200 kompanija i predstavnika kompanija iz Turske i sveta u zatvorenom prostoru od 120.000 kvadranih metara raspoređenih u 14 hala.


Jedinstvena prilika za nove poslovne kontakte

Na evroazijskom sajmu ambalaže učestvovaće više od 1.200 domaćih turskih i međunarodnih kompanija koje posluju u oblasti ambalažnih proizvoda, komplementarnih proizvoda za pakovanje, sirovina i poluproizvoda za proizvodnju ambalaže, usluga za industriju ambalaže, štampe ambalaže, tehnologije proizvodnje i konvertovanja ambalaže od valovitog kartona, mašina za pakovanje, mašina za proizvodnju ambalaže, pomoćnih uređaja, opreme i sistema za mašine, tehnologija pića i hrane, tehnologija reciklaže ambalaže i logistike. 

Očekuje se da će 2023. godine sajam posetiti oko 15 hiljada ljudi iz više od 120 zemalja, dok se očekuje da će ukupan broj posetilaca premašiti 80 hiljada.

Posetioci sajma Eurasia Packaging Istanbul Fair-a i Food-Tech Eurasia – 17. Međunarodnog sajma tehnologije hrane i pića će imati priliku da upoznaju nove dobavljače i partnere za poslovna rešenja i da investiraju u opremu za svoje poslovanje.
Izlagači će, s druge strane, imati priliku da se sretnu sa donosiocima odluka iz svih prehrambenih i neprehrambenih industrija od Turske, centralne i zapadne Evrope, Balkana, Rusije, Kavkaza, centralne Azije, Bliskog istoka i Afrike i lično uoznaju kupce što može povećati povećati obim trgovine i vrednost njihovog brenda.


Kako do ulaznice?

Registracija posetilaca za 28. sajam ambalaže Eurasia Packaging u Istanbulu je već počela.  Sajam ima za cilj da pvoveže posetioce sa brojnim kompanijama koje žele da pokažu svoja inovativna i kreativna rešenja za pakovanje i proizvode za industriju hrane i pića, štampu, papir i kancelarijski materijal, ličnu negu i kozmetiku, čišćenje i higijenu, hemiju, boje i naftu, automobilsku, farmaceutsku, medicinsku i građevinsku industriju, staklo, belu tehniku i električne aparate za domaćinstvo, tekstil, odeća i obuća. Posetioci će imati priliku da pobliže upoznaju nova i kreativna rešenja za pakovanje, mašine i opremu tokom sajma. 

Zainteresovani posetioci  za obilazak sajmova u  Istanbulu – Eurasia Packaging Istanbul Fair i Food-Tech Eurasia Fair,  karte mogu nabaviti na zvaničnom portalu sajma www.packaginfair.com

Podeli na društvenim mrežama: