Ništa bez dobre ambalaže – Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM, Beograd

PAK-AM, sajam pakovanja i ambalaže, beogradski sajam, 21 – 24.09.2022.

Prvi sajam ambalaže – PAK-AM nova je zvezda na domaćem sajamskom nebu. Održava se od 21. do 24. septembra 2022. godine, u Hali 4 Beogradskog sajma, u istom terminu kada i Sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA 2022. Ova specijalizovana manifestacija, koja obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani, komplementarna je pokroviteljskoj i sveobuhvatnijoj Grafimi, deli s njom vreme i prostor, i predstavlja njen novi kvalitet.

Cilj nove manifestacije, koja treba da okupi proizvođače ambalaže i pakovanja od drveta, stakla, plastike, papira, kartona, proizvođače etiketa, jeste predstavljanje i promocija novih proizvoda, upoznavanje sa inovacijama i novim trendovima iz ovih oblasti, uspostavljanje novih kontakata i obnavljanje već postojećih, edukacija kroz prateći program.

Radi se o privrednim granama koje su u trajnom usponu, pa se od okupljanja kompanija iz ovih oblasti, distributera, vlasnika i rukovodilaca preduzeća, inženjera i tehničkog osoblja, jedinica za kontrolu kvaliteta, specijalizovanih laboratorija, trgovaca na veliko i malo i drugih na jednom mestu očekuje da i na ovaj način doprinesu razvoju i unapređenju i vlastitog i poslovanja na širem planu.

Izlagački program sajma PAK AM obuhvata mašine i opremu za pakovanje i ambalažu za sve industrijske grupe: punjenje, pakovanje, zatvaranje, konfekcioniranje, kalibriranje, vakumiranje, kodiranje, markiranje, kombinovane funkcije, integrisane sisteme, zaštitu proizvoda, mernu tehniku, paletizaciju, doziranje, miksovanje, sortiranje itd. Manifestacija je namenjena i predstavljanju svih vrsta ambalaže, materijala, sredstava i gotovih proizvoda: plastičnih i kompozitnih folija, blistera, stakla, limenki, kontejnera, transportnih pakovanja, ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, dekorativnih poklon pakovanja…

Nema sumnje da će PAK AM biti začetak nove visokokvalitetne ponude ne samo Beogradskog sajma nego i celokupne sajamske industrije Srbije.    

Podeli na društvenim mrežama: