SAJAM PLASTIKE: U toku je Greenplast 2022 u Milanu

Sajam plastike i gume Greenplast danas je svečan otvoren na Milanskom sajmu

Danas je svečano otvoren sajam plastike u Milanu, Greenplast 2022. Sajam Greenplast održava se od 3. do 6. maja u okviru Fiera Milano i okuplja izlagače i posetioce iz celokupne industrije gume i plastike. Događaj je posvećen inovativnim rešenjima za jačanje ekološke održivosti, energetske efikasnosti, opcijama koncepta Reducing-Reusing-Recycling i napretka ka cirkularnoj ekonomiji. Na sajmu će vodeće italijanske i međunarodne kompanije imati priliku da pokažu  svoja inovativna rešenja u oblasti industrije gume i plastike.

U sklopu Greenplast 2022 biće održana konferencija na kojoj će govoriti istaknuti eksperti iz oblasti plastike i gume. Konferencija će biti posvećena ključnim temama sajma: ekološkoj održivosti i cirkularnoj ekonomiji, posebno kada su u pitanju ambalaža i plastični proizvodi.

Delegacija privrednika iz Srbije u poseti je sajmu plastike u Milanu.

Plastična ambalaža
Foto: Stefana Stefanović

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa prvog dana Sajma koje su nam sa lica mesta poslala Stefana Stefanović, direktorka fabrike plastične ambalaže kompanije Polimark (Unisol Group) koja je posetila Greenplast ove godine.

Greenplast 2022, Milano, Stefana Stefanović/ Privatna arhiva
Green plast Milano
Sajam plastike
Plastična ambalaža

Milano

Autor fotografija: Stefana Stefanović/Polimark

Podeli na društvenim mrežama: