Uspešno završen sajam ambalaže u Istanbulu, Eurasia Packaging 2023

Međunarodni sajam ambalaže u Istanbulu, Eurasia Packaging,  privukao je više od 75 hiljada posetilaca iz 123 zemlje, uključujući Tursku.

Najveći godišnji poslovni događaj i platforma u Evroaziji, Eurasia Packaging, sajam ambalaže održan  je u Tüyap sajamskom i kongresnom centru u Istanbulu od 11. do 14. oktobra 2023. godine. Sajam ambalaže u Istanbulu, koji je bio istovremeno održan sa 17. sajmom tehnologija hrane i pića Food-Tech, ugostio je više od 1200 kompanija i njihovih predstavnika. Sajam je održan u 14 hala na unutrašnjoj površini od 120 hiljada kvadratnih metara i privukao je veliku pažnju, omogućavajući izlagačima da tokom četiri dana sklope značajne poslovne sporazume sa profesionalcima iz industrije i posetiocima.

Eurasia Packaging, sajam ambalaže u Istanbulu uspešno je završen nakon četiri dana tokom kojih su kompanije orijentisane ka rešenjima budućnosti predstavile svoja kreativna rešenja ambalaže i najnovije tehnologije. 13.391 međunarodnih posetilaca iz 122 zemlje došlo je u Istanbul na sajam, dok je 61.665 domaćih posetilaca iz Turske takođe posetilo sajam i imalo priliku da se lično sastane i poveže sa izlagačima. Privukavši ukupno 75.056 posetilaca, ovaj sajam ambalaže bio je zajednički organizovan od strane RX Tüyap-a i Udruženja proizvođača ambalaže (ASD) uz podršku Udruženja proizvođača mašina za pakovanje (AMD), Udruženja proizvođača etiketa (ESD), Udruženja industrije fleksibilne ambalaže (FASD), Udruženja proizvođača kartonske ambalaže (KASAD), Udruženja industrije metalne ambalaže (MASD), Udruženja industrije valovitog kartona (OMÜD) i Udruženja proizvođača ambalaže od tvrde plastike (SEPA).

Izlagači su bili izuzetno zadovoljni sajmom jer su imali priliku da se sastanu sa donosiocima odluka iz prehrambene industrije, kao i drugih industrija iz Turske, Centralne i Zapadne Evrope, Balkana, Rusije, Kavkaza, Centralne Azije, Bliskog Istoka i Afrike, te da povećaju obim svoje trgovine, unaprede vrednost svojih brendova i lično se sastanu sa klijentima.

Naglašavajući istaknut položaj turske industrije ambalaže na globalnom tržištu, generalni direktor RX Tüyap-a, Berkan Öner, izjavio je: „Zadovoljstvo nam je što smo još jednom dokazali da je sajam ambalaže u Evroaziji prvi izbor trgovinske platforme u svojoj regiji. Privukli smo veliki broj posetilaca ne samo iz naše regije, već i iz Zapadne Evrope i Latinske Amerike. U budućnosti ćemo još više ubrzati naše marketinške aktivnosti kako bismo održali ovaj nivo rasta.“

Ubeležite datum narednog sajma na svom kalendaru odmah!
29. sajam ambalaže Eurasia Packaging, biće održan istovremeno sa 18. Međunarodnim sajmom tehnologija hrane i pića Food-Tech na uobičajenom mestu, tj. u Tüyap sajamskom i kongresnom centru u Istanbulu od 23. do 26. oktobra 2024. godine.

Podeli na društvenim mrežama: