Info biz: Checkpoint servis omogućuje bonitetne izveštaje za kompanije iz celog sveta

Savremeno poslovanje ne može da se zamisli bez pravovremenih informacija o potencijalnim partnerima, koje često mogu biti i faktor odluke o uspostavljanju saradnje. Checkpoint servis omogućuje bonitetne izveštaje za kompanije iz celog sveta

Bonitetna kuća Info Point doo koja od 2015. godine posluje na tržištima Srbije i Crne Gore pružajući putem poslovno informacionog sistema Checkpoint niz poslovnih informacija za sva pravna lica, koje su izuzetan alat u svakodnevnom poslovanju, konstantno radi na unapređenju svojih informacija i mogućnosti, te je kao kao nova opcija pokrenuta mogućnost poručivanja bonitetnog izveštaja za bilo koju kompaniju (pravno lice) iz bilo koje zemlje Evrope i sveta.

Checkpoint

Informacije o finansijskom poslovanju, povezanosti pravnih lica, menadžmentu, solventnosti kao i niz drugih su postale dostupne za inostrane firme pružajući mogućnost domaćim kompanijama koje rade izvoz ili na bilo koji način sarađuju ili planiraju saradnju sa inostranim firmama, da unapred o svojim partnerima dođu do pravovremenih i ključnih informacija koje mogu biti od izuzetnog značaja.

Na teritoriji Srbije iz šifara delatnosti koje se bave proizvodnjom i prodajom ambalaže raznog tipa postoji 1.350 aktivnih pravnih subjekata, a tržišne okolnosti nam jasno govore da između ostalog upravo te kompanije poseduju veliki potencijal da svoje proizvode i usluge plasiraju na ino-tržišta.

Kao lider poslovnih informacija Checkpoint omogućuje svim zainteresovanim kompanijama da sagledaju informacije i mogućnosti koje poslovno informacioni sistem pruža, kako na domaćem tržištu, tako i šire, što svima koji se bave ambalažom može biti od izuzetne koristi.

Ukoliko želite da testirate portal besplatno 7 dana možete popuniti UPIT.


Naslovna fotografija: Pexels.com/fauxels

Podeli na društvenim mrežama: