Na EY svečanosti Hrvatsku predstavljala kompanija Bomark Pak doo

Hrvatski proizvođač ambalaže od plastičnih folija i kartonskih cevi, Bomark Pak doo iz Ludbrega poneo je titulu EY preduzetnik godine 2021 u Hrvatskoj i samim tim su ušli u konkurenciju za finalno priznanje EY preduzetnik godine 2022 koje se sinoć održalo u Monaku

Kako je Bomark Pak  pre tri meseca odneo pobedu na hrvatskom izboru za EY preduzetnika godine 2021. vlasnici kompanije i Stiven Toš  predstavljali su Bomark Pak na finalnom događaju u Monaku. U konkurenciji je bilo 50 preduzetnika iz 41 jedne zemlje sveta i 7 idustrijskih sektora. Vlasnici Bomark Paka, preduzeća sa tradicijom poslovanja dugom 30 godina,  izuzetno su ponosni na postignuti profesionalni uspeh kao i priliku da budu u konkurenciji uspešnih svetskih kompanija i preduzetnika.
Bomark Pak proizvodi plastičnu foliju i papirne cevi.

Prenosimo zvaničnu objavu sa Bomark Pak Linkedin stranice:

„Bilo nam je velika čast i nezaboravno iskustvo predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj dodeli nagrada za EY Svetskog preduzetnika godine.
Zahvaljujemo se svim našim zaposlenima koji su svojom predanošću osigurali put prema budućnosti te svim našim partnerima, klijentima i prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
Velike čestitke pobednicima, Aleph grupi i njihovom CEO-u Gastonu Taratuti. „
I na kraju, zahvaljujemo se organizatorima EY Global i EY Hrvatska, na predivnim događajima koji uistinu šire preduzetnički duh i napredak.“

Priznanje EY preduzetnik 2022 dobila je marketinška kompanija Aleph Group iz Argentine, odnosno CEO Gaston Taratuta.

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA PANTELIĆ, BOSIS,  dobitnica nagrade “EY društveno odgovorni Preduzetnik godine“

Kratak film kojim se Bomark Pak predstavio na ovom prestižnom takmičenju, pogledajte u nastavku.

Naslovna fotografija: Bomark Pak/Linkedin

Podeli na društvenim mrežama: