PKS: Poziv kompanijama za radionicu o izazovima i aspektima zelene tranzicije

Privredna komora Srbije poziva sve zainteresovane kompanije da učestvuju u radionici „Jačanje kapaciteta biznis sektora za zelenu tranziciju“, 25.maja 2023. godine u Beogradu

Radionica „Jačanje kapaciteta biznis sektora za zelenu tranziciju“ ima za cilja da pruži uvid u ključne aspekte cirkularne ekonomije i zelene tranzicije. Biće održana 25.maja 2023.g sa početkom u 10 časova na adresi Kneza Miloša 12, VI sprat (Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograd).

Radionica pod nazivom „Jačanje kapaciteta biznis sektora za zelenu tranziciju“ će pružiti sveobuhvatnu analizu značaja i izazova Zelene agende za srpsku ekonomiju, sa posebnim fokusom na cirkularnu ekonomiju i sa ciljem da preduzeća implementiraju zelenu tranziciju u svoje poslovanje.

Takođe, radionicom je obuhvaćen: uticaj Zelene agende na energetsku efikasnost i OIE, upoznavanje preduzeća sa konceptima industrijske simbioze, nefinansijsko izveštavanje, ESG kao nov standard za pristup novcu, Due deligence i lanci snabdevanja.

Registracija za učešće na radionici se vrši pitem linka: https://forms.gle/VQaikF2s86rUsqKW7

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na cirnt@pupin.rs ili Danieli Kuzmanović (daniela.kuzmanovic@pupin.rs)


Naslovna fotogrfija: Unsplash/free photo/Drew Beamer

Podeli na društvenim mrežama: