Srpski Neofyton poslovno povezuje Severnu Makedoniju sa Austrijom i regionom

Sa ciljem da pruži kvalitetnu uslugu i u najkraćem roku odgovori na zahteve kupaca, novosadska kompanija Neofyton, osnažila se na korak osnivanja istoimene firme u Skoplju, čime je nesumnjivo ojačala svoju poziciju u  Severnoj Makedoniji

Povodom obeležavanja 30 godina poslovanja, kompanija Neofyton organizovala je svečano otvaranja firme u Skoplju i okupila veliki broj gostiju iz domena industrije plastike, saradnike i prijatelje. Na događaju su predstavljeni i dosadašnji uspesi, projekti i vrednosti na kojima je kompanija izgrađena.

– Otvaranje nove kompanije u Skoplju je veliki uspeh celog tima Neofytona i bitan korak u daljem razvoju poslovanja. Kompanija je 2013. godine otvorila predstavništvo u Zagrebu, a od 2016. aktivno posluje i na Afričkim tržištima, u Nigeriji, Gani i Kamerunu. Sa kancelarijom u Skoplju, Neofyton dooel će moći svojim postojećim i potencijalnim kupcima iz Makedonije da pruži kvalitetnu uslugu i u najkraćem roku odgovori na njihove zahteve – rekao je Zoran Tadić, osnivač i vlasnik Neofytona i počasni konzul Republike Austrije u AP Vojvodini.

On je istakao da će Neofyton dooel omogućiti kompanijama u Makedoniji lokalnu podršku, brzi servisni odziv i pojednostavljenje administracije. Sa novom kompanijom proširuje se i servisni tim te će servisnu mrežu Neofytona sada činiti Novi Sad, Zagreb, Skoplje, Gračanica i Lagos (Nigerija).

S obzirom na to da je Neofyton generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju prerade plastike, a da je najveći partner kompanija Engel, svečanom otvaranju kancelarije u Skoplju prisustvovala je i zamenica ambasadora Austrije u Skoplju, Barbara Gruber. Ona je istakla značaj saradnje i povezivanja dve države, Severne Makedonije i Austrije kroz investicije i širenje poslovanja s obzirom na to da austrijske kompanije imaju najveće učešće u S. Makedoniji, sa oko pedeset firmi.


Izvor i fotografije: Neofyton.com

Podeli na društvenim mrežama: