AMBALAŽA ARSENOV: Sve vrste papirne i kartonske ambalaže

Ambalaža Arsenov je osnovana pre više od jedne decenije. Danas je to vodeća firma u oblasti izrade alata za ambalaže, kao i izrade kartonske ambalaže od raznih vrsta papira i materijala, sa sedištem u Novom Sadu. 

Proizvodi sve vrste papirne i kartonske ambalaže, neograničenog broja, dimenzija i oblika. Materijali koji se koriste prilikom izrade ambalaže u zavisnosti od vrste ambalaže su papiri, valovita lepenka, tripleks… kao i široka lepeza specijalnih dekorativnih papira. 

Pored izrade ambalaže Ambalaža Arsenov ima i proizvodnju alata za ambalažu, izradom kontra ploča za bigovanje u pertineksu, 3D klišea, kaširanjem, štancovanjem. U pripremi je proizvodnja ploča za Brajevu azbuku. 

Osim alata za ambalažu, ehnologijom i ulaganjem u opremu, nudi izradu unikatnih ambalaža i malih količina ambalaže, kao i izradu probnih uzoraka

Možete izabrati onu uslugu koja odgovara vašim potrebama biznisa i prodaje. Od samog projetkotavnja ambalaža i unikatnog uzorka, izrađivanje alata za ambalažu, štampanje ambalaže u digitalnoj ili ofset štampi, štancovanje, kaširanje, serijsku proizvodnju, kao i vrlo male količine željene ambalaže i još mnogo toga, a sve u cilju dobijanja idealne ambalaže koja će zadovoljiti vaše standarde. 

Izvor: www.arsenovambalaza.com

Podeli na društvenim mrežama: