Treća Ambipak konferencija: „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“  

Godišnja Ambipak konferencija koja se već tradicionalno održava uz podršku Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala i Centra za cirkularnu ekonomiju Privredne komore Srbije, održaće se 4. oktobra, u Beogradu, Resavska 13-15

Treća po redu konferencija o ambalaži, u organizaciji portala Ambipak magazin, održaće se u Beogradu, 4. oktobra 2023, u Privrednoj komori Srbije, uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije – Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala i Centra za cirkularnu ekonomiju i podršku Ministarstva zaštite životne sredine.

Konferenciju će otvoriti Sandra Dokić, državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine i Mirjana Balog Kormanjoš, viša savetnica Udruženja za hemijsku, gumarski i industriju nemetala PKS.

Održivost i ekologija

Očuvanje životne sredine igra ključnu ulogu u savremenom poslovanju, a konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“  posvetiće posebnu pažnju održivim praksama u industriji ambalaže. Govornici će razgovarati o recikliranju, smanjenju otpada i upotrebi održivih materijala u proizvodnji ambalaže.

Inovacije i tehnologije

S obzirom na brzi razvoj tehnologije, industrija ambalaže se neprestano menja. Konferencija će istražiti inovativni potencijal i budućnost ambalaže u svetu koji je brzo menja i pred civilizaciju stavlja sve veću odgovornost za očuvanje životne sredine. Učesnici će od najpoznatijih svetskih i domaćih ambalažnih kompanija dobiti uvid u ono što se može očekivati u narednim godinama i kako se pripremiti za te promene.

Ove godine, Ambipak konferenciju kao Generalni partneri podržavaju kompanije Knjaz Miloš, Smurfit Kappa Avala Ada i Sekopak. Partneri konferencije su TOMRA Systems, Ekostar Pak i Alijansa za cirkularna pakovanja a sponzori Coca-Cola HBC Srbija, Lidl Srbija KD, Palladio Group i PwC Srbija.

Učesnici će biti u prilici da se osveže i druže uz Grand kafu – Prijatelja konferencije.

Među prisutnima na konferenciji su visoki predstavnici vodećih kompanija iz oblasti ambalaže, kao i ugledni stručnjaci iz relevantnih oblasti. Ovo je odlična prilika za razmenu ideja, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih veza.

Više informacija i kako prisustvovati, možete videti na sajtu konferencije.

Kako je bilo na Ambipak konferenciji 2022. možete pogledati ovde.

Podeli na društvenim mrežama: