U Dubaiju otvoreno Predstavništvo Privredne komore Srbije

U biznis centru Ujedinjenih Arapskih Emirata, Dubaiju, na samom početku godine počelo je da radi novo Predstavništvo Privredne komore Srbije.

Širenjem svoje mreže u svetu, Privredna komora Srbije ušla je u 2023. godinu sa otvaranjem novog Predstavništva u Dubaiju, koje je osmo po redu, nakon Nemačke, Austrije, Ruske Federacije, Italije, Belgije, Izraela i Kine. Predstavništvo PKS-a nalazi se u zgradi Privredne komore Dubaija, a za direktora je imenovana Maja Antolović, nekadašnja izvršna direktorka kompanije DP World iz Dubaija koja je vlasnik Luke „Novi Sad“.

U saopštenju PKS-a navodi se da kompanije iz Srbije, članice „Open Balkana“, i regiona, koje rade ili planiraju da posluju na tržišu UAE i ostalih zemalja Persijskog zaliva, od Predstavništva PKS-a u Dubaiju mogu dobiti sve potrebne informacije i podršku za početak i razvoj biznisa na ovim tržištima.

Zainteresovane kompanije mogu kontaktirati Predstavništvo Privredne komore Srbije u Dubaiju na e-mail dubai@pks.rs ili putem telefona +971 545835999.


Izvor: PKS
Naslovna fotografija: pikist.com/free-photo-smpxs

Podeli na društvenim mrežama: