OGLAS ZA POSAO: Operater/-ka hemijskih procesa, Ball, Beograd

Kompanija Ball iz Beograda objavila je oglas za posao za radno mesto operater/-ka hemijskih procesa, pogledajte u nastavku detalje.

Pridružite se timu kompanije Ball, svetskom lideru u proizvodnji održive aluminijumske ambalaže. Karijera u Ball-u prilika je izuzetna postignuća u vašem profesionalnom razvoju, u zajednici i na globalom nivou!

Na poziciji Operatera/ke hemijskih procesa imaćeš ključnu ulogu u timu Ball fabrike u Beogradu, učestvujući i podržavajući sveukupan biznis plan i ciljeve fabrike.

Opis posla:

 • Rukovanje, kontrola, podešavanje, održavanje i staranje da mašine i proces za pranje i hemijski tretman limenki, kao i prateća postrojenja, funkcionišu u okviru zadatih parametara
 • Održavanje svih mašina i sistema za koje je zadužen/a kroz kontrolu parametara
 • Uzorkovanje vode, analiza i testiranje kvaliteta limenki nakon njihovog pranja
 • Otklanjanje uzroka zastoja mašina
 • Učestvovanje u redovnim i vanrednim remontima i održavanju mašina i opreme;
 • Redovno održavanje higijene prostora, mašine i opreme u svom radnom okruženju i u skladu sa postavljenim kriterijumima i standardima higijene.

Uslovi:

 • Minimum srednja stručna sprema mašinskog, tehničkog ili hemijskog usmerenja ili relevantno iskustvo na sličnim pozicijama
 • Poželjno iskustvo u industrijskom okruženju
 • Poznavanje i rad na održavanju opreme u proizvodnom procesu
 • Poželjno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru (MS Office)
 • Spremnost na rad u smenama, uključujući i noćnu smenu

Ball Corporation je poslodavac koji pruža jednake mogućnosti za sve. Poslovne prilike koje pružamo otvorene su za sve, bez obzira na pol, godine, etničku pripadnost, veru, ograničenost radnih sposobnost ili orijentaciju.

Biti deo Ball-a znači biti deo tima od preko 22.000 zaposlenih širom sveta. Dijapazon naših proizvoda čine beskonačno reciklabilne aluminijumske limenke, aluminijumske čaše i aerosol boce, ali i proizvodi u sektoru vazdušno-kosmičkih rešenja, koja omogućavaju našim klijentima dublje razumevanje Planete i Univerzuma.

Svi mi u Ball-u duboko smo posvećeni razumevanju različitosti i inkluziji, i ta posvećenost jeste temelj naše kulture pripadnosti. Svi mi u Ball-u, radeći ono što volimo, doprinosimo ukupnom učinku kompanije.

Imajte u vidu da se naziv oglašenog radnog mesta može razlikovati od naziva pozicije navedene u ugovor o radu, zbog usaglašenosti lokalne i globalne sistematizacije.

Ako ste zainteresovani za ovu poziciju i vaš profil odgovara gore navedenim zahtevima, pošaljite nam svoju biografiju.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

PRIJAVI SE NA

https://jobs.ball.com/corp_packaging/job/Operaterka-hemijskih-procesa-11080/1015308200/

Podeli na društvenim mrežama: