FOKA: Fleksibilna ambalaža skrojena po meri vašeg proizvoda

Proizvodnja barijernih polietilenskih filmova prilagođenih specifičnim zahtevima klijenata i tržišta

Kompanija Foka doo iz Gornjeg Milanovca postoji od 2000. godine. Savremenom tehnologijom, konstantnim ulaganjem u razvoj, iznalaženjem novih rešenja i izlaženjem u susret specifičnim zahtevima klijenata, pozicionirala se kao vodeći proizvođač fleksibilne ambalaže na području Zapadnog Balkana.

Kompanija uspešno posluje u 15 zemalja sveta i sa svojih 200 zaposlenih kreira nova rešenja fleksibilnih pakovanja za najzahtevnije klijente. Oblasti primene fleksibilne ambalaže proizvedene u ovoj kompaniji su široke. Ambalažu najviše koriste proizvođači u prehrambenoj, hemijskoj, građevinskoj  industriji…

Zahtevi kupaca za ekološki održivim proizvodima predstavljaju značajan izazov za industriju fleksibilne ambalaže. Proizvodnjom sve tanjih filmova i unapređenjem performansi proizvoda, kao i reciklažom otpada u proizvodnji, kompanija je posvećena smanjenju uticaja ambalaže na okolinu proizvodeći u većem delu ambalažu koja može da se reciklira.

Foka doo posluje u skladu sa sa važećim standardima ISO 9001 i FSSC 22000 i stalno nastoji da implementira poboljšava integrisani sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću hrane.

Podeli na društvenim mrežama: