NOVO: LIDERI ambalaže i oni koji to planiraju postati

Najavljujemo novi servis Ambipak platforme B2B vodič Lideri ambalaže i pakovanja

Sa ciljem da dodatno pospešimo i unapredimo saradnju svih učesnika u lancu proizvodnje i upotrebe ambalaže, radujemo se što sa vama možemo da podelimo informaciju da smo pokrenuli još jedan segment Ambipak portala, poslovni vodič Lideri ambalaže i pakovanja.

Ambipak magazin je specijalizovani portal posvećen industriji ambalaže i pakovanja. Pokretanjem poslovnog vodiča, Ambipak postaje interaktivna platforma koja kompanijama i institucijama relevantnim za oblast ambalaže i pakovanja, pored objava na portalu i učešća na konferencijama, sada omogućuje brzo, sažeto i efikasno predstavljanje potencijalnim klijentima na još jedan način.

Industrija ambalaže i pakovanja intenzivno napreduje.
– Da li želite da držite korak?

Kompaktan pregled informacija na pravom mestu

Obezbedili smo priliku za jedinstveno i kompaktno obraćanje ciljnoj grupi. Povezali smo na jednom mestu relevantne informacije o kompaniji – članke i intervjue objavljene na Ambipak portalu sa efektnim sadržajem poslovnog profila.

Sa druge strane, svi zainteresovani za kontakt sa kompanijama iz vodiča Lideri ambalaže i pakovanja moći će brzo i efikasno da sagledaju delatnost i potencijal predstavljene kompanije i obrate se pitanjem ili zahtevom za ponudu.

Da li želite da vaša kompanija bude deo Lidera ambalaže i pakovanja?

– Pozivamo vas da iskoristite aktuelne Early Bird ponude za aktivaciju profila LideraJavite nam se za više informacija.

Podeli na društvenim mrežama: