Sajam ambalaže: 28. izdanje Eurasia Packaging Istanbul 2023

Sajam ambalaže Eurasia Packaging Istanbul 2023 najavljuje svoje 28. izdanje i okuplja najznačajnije predstavnike ambalažne industrije Evroazije i sveta

Sajam ambalaže Eurasia Packaging Istanbul 2023 koji se po 28. put održava, kao i do sada, u halama velikom turskog sajamskog operatora Tuyap otvoriće svoje kapije za posetioce tradicionalno, u periodu 11-14. oktobar.

Sajamska manifestacija Eurasia Packaging prošle godine, 2022, privukla je 72 652 posetilaca, od toga 13 254 međunarodna iz 121 zemlje. Sajam okuplja najeminentnije ambalažne kompanije iz Turske i okolnih zemalja, ali i privlači sve veći broj izlagača i iz drugih zemalja sveta. Organizatori ih očekuju preko 1200, što je ovaj sajam prethodnih godina potvrdio i prevazišao.

Eurasia Packaging Istanbul  prati savremene tehnologije i unapređuje svoje usluge ka učesnicima i posetiocima i već nekoliko godina unazad, pored upoznavanja na licu mesta omogućuje i B2B sastanke online – putem digitalne platforme.

Zašto izlagati na Eurasia Packaging Istanbul?
  • Dosegnite nova tržišta: možete doći do novih tržišta i upoznati potencijalne kupce sa novih teritorija.
  • Stvorite nove prodajne potencijale: više od 50% posetilaca naručuje proizvode koje su videli na sajmu.
  • Pronađite nove kanale distribucije: koristeći potencijal savremenih sajmova nove generacije (uključujući prilike licem u lice i digitalne), moći ćete pronaći nove kanale za vaše proizvode
  • Lansirajte nove proizvode: pokažite svoj novi proizvod/mašinu na premijerno na najznačajnijem ambalažnom sajmu  evroazijskog regiona.
  • Predvidite buduće promene na tržištu: možete videti najnovije trendove i predvideti buduće promene.

Informacije vezano za izlaganje na sajmu Eurasia Packaging 2023 mogu se dobiti mejlom: TuyapSkopje @ tuyap.com.tr ili se obratite našoj redakciji info @ ambalazaipakovanje.com.

Foto: Eurasia Packaging/
Zašto posetiti Eurasia Packaging Istanbul?
  • Najatraktivniji događaj u svojoj regiji, Eurasia Packaging Fair okuplja sveobuhvatne proizvode za pakovanje domaćih proizvođača i globalnih kompanija koje pružaju kvalitetna rešenja za specifične projekte uz razumne cene za ambalažu i tehnologije za preradu hrane.
  • Upoznajte 1200 izlagača iz oblasti ambalaže i pakovanja, štampe ambalaže i procesne industrije iz Evroazije i drugih zemalja.
  • Posetom Eurasia Packaging Istanbul Fair imaćete priliku da osetite region Evroazije, istovremeno minimizirajući troškove istraživanja i istražujući širok spektar alternativa za potrebe vaših poslovnih ulaganja.
Sajam ambalaže se održava istovremeno sa Food-Tech Eurasia, sajmom tehnologije hrane i pića

17. Međunarodni sajam tehnologije hrane i pića Food-Tech Eurasia, koji će se održati istovremeno sa 28. Međunarodnim sajmom industrije ambalaže Eurasia Packaging Istanbul, okupiće pod istim krovom mnoge kompanije učesnice da izlože svoja rešenja za hranu i piće.

Posetioci će moći da posete oba sajma na istom mjestu, lično vide rešenja po principu ključ u ruke, uporede proizvode i usluge i upoznaju se sa pravim partnerima za rešenja.

Više informacija o Eurasia Packaging možete naći u sekciji Lideri ambalaže i pakovanja.

Podeli na društvenim mrežama: