BFF: Ukusi u kojima će najmlađi uživati, spakovani u ambalažu koju će mame voleti

Nutrino po prvi put na domaće i regionalno tržište dečije hrane donosi nove kombinacije ukusa, ali i inovacije u pakovanjima. Čuvanje proizvoda od spoljnih uticaja, dugotrajnost i pakovanja koja su bezbedna i istovremeno funkcionalna, su nešto što mame cene, jer im olakšava pripremu i hranjenje mališana, dok su istovremeno sigurne u bezbednost i kvalitet proizvoda.

Nutrino je novi brend dečije hrane na našem tržištu. Proizveden u domaćoj fabrici Baby Food Factory, prema najvišim standardima proizvodnje dečije hrane i u uslovima koji do sada nisu viđeni na našem tržištu, Nutrino najmlađima i njihovim roditeljima nudi visoko kvalitetnu i zdravu dečiju hranu kreiranu da zadovolji nutritivne potrebe svake faze razvoja deteta. Portfolio proizvoda obuhvata sokiće, tečne žitne kaše, piree sa voćem, povrćem, žitaricama ili mlečnim dodacima kao i suve žitne kaše. Sve što je svakoj mami potrebno za bezbrižno i zdravo odrastanje njene bebe.

Nutrino po prvi put na domaće i regionalno tržište dečije hrane donosi nove kombinacije ukusa, ali i inovacije u pakovanjima. Kada je u pitanju dečija hrana, roditelji najbolje znaju koliko je ambalaža važna. Čuvanje proizvoda od spoljnih uticaja, dugotrajnost i pakovanja koja su bezbedna i istovremeno funkcionalna, su nešto što mame cene, jer im olakšava pripremu i hranjenje mališana, dok su istovremeno sigurne u bezbednost i kvalitet proizvoda.

Ambalaži Nutrino proizvoda posvećena je posebna pažnja. Kada je u pitanju dizajn, u skladu sa ciljnom grupom kojoj su namenjeni, Nutrino lako možete prepoznati po nasmejanoj žirafi. Pauč ambalaža, slivirane staklene teglice, termoskupljajuća folija koja štiti proizvod, kao i upotreba zipera kod suvih žitnih kaša koji omogućava ponovno korišćenje, samo su neki od svetskih trendova u oblasti proizvodnje hrane za decu, koje Nutrino nudi našim potrošačima.

Teglice i zaštitna folija

Za praktičniju upotrebu, Nutrino pirei se pakuju i u mekanu „pauč“ ambalažu koja je praktična za nošenje i konzumaciju van kuće, u prirodi, u parku, u školi itd. Oni predstavljaju zdravu voćnu užinu, a u modernom pakovanju uživaće i deca i roditelji.

Nutrino teglice pakovane su u novu termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i neželjenog otvaranja. Ona čuva svežinu i ispravnost proizvoda, a samo pakovanje je takvo da proizvod ima prozorčić sa desne strane kroz koji se vidi konzistenstost sadržaja, kao i obeleživač, koji olakšava doziranje u pripremi  obroka. Dodatno, teglice su hermetički zatvorene, tako da hrana u njima traje i do 2 godine (24 meseca), a zahvaljujući načinu obrade koji podrazumeva visoku temperaturu prilikom sterilizacije teglica, onemogućava se razvoj mikroorganizama i obezbeđuje duži rok trajanja, iako proizvodi ne sadrže konzervanse.

Pauč

Zatvarač ovog pakovanja pruža praktičnost, ponovnu upotrebu i sprečava curenje. Osim svoje praktičnosti, ovo pakovanje omogućava deci jednostavnu konzumaciju jer dete može jesti bez mamine pomoći i na taj način razviti samostalnost.  Proizvodi sa paučem su hermetički zatvoreni, što onemogućava razvoj mikroorganizama, zbog čega imaju duži rok trajanja.

Dojpak ambalaža

Još jedna inovacija koju Nutrino donosi na naše tržište je pakovanje suvih kaša koje dolazi u dojpak  ambalaži sa ziperom, kako bi  se mamama olakšalo ponovno korišćenje i istovremeno zadržala svežina proizvoda. Svim mamama je poznato korišćenje gumica, štipaljki i drugih rekvizita, uz pomoć kojih smo zatvarale proizvode nakon otvaranja. Sa dojpak ambalažom priprema, nošenje i korišćenje su mnogo elegentniji i jednostavniji

Tetrapak

Nutrino sokiće će roditelji primetiti na policama dečije hrane, jer su po prvi put sokovi iz ove kategorije spakovani u Tetra Pak® ambalažu. Proizvođač se odlučio na ovaj potez, jer je poznato da  tetrapak bolje čuva sve hranljive sastojke, kvalitet i svežinu proizvoda, pružajući zaštitu od svetlosti koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu. Pored toga, kartonska ambalaža je bazirana na obnovljivim materijalima i ima manji uticaj na životnu sredinu od plastike.

Istovremeno, ovo pakovanje je izuzetno praktično za poneti, po potrebi može se jednostavno presuti u bebinu flašicu, a staje u svaku maminu torbu, bez bez bojaznosti da će se prosuti ili razbiti. Starija deca mogu ga samostalno konzumirati, čime se razvija osećaj nezavisnosti i pravilan razvoj motorike.

Potražite i vi nasmejanu žirafu otkrijte Nutrino ukuse.

Podeli na društvenim mrežama: