Nema greške sa novom Smoki Celebration ambalažom!

U kompaniji Atlantic Štark odlučili su da nam zimu učine dinamičnijom kreirajući nova, unikatna pakovanja prepoznatljivog i omiljenog Smokija, dajući mu energiju urbane street umetnosti.

Da li ste spremni za novo Smoki Celebration pakovanje? Trojica street artista iz regiona – Srbije, Hrvatske i Slovenije, pokrenuti Smoki filozofijom da u umetnosti nema pogrešnih poteza, osmislili su tri Celebration Smoki pakovanja u kojima će uživati ceo region.

Unikatni crteži na pakovanjima poručuju nam da umetnost ne poznaje granice i da je vreme da se prepustimo stvaranju, a pored jedinstvenog i nesvakidašnjeg dizajna, novu ambalažu odlikuje i poseban materijal od koje je izrađena. Reč je o mat-lak duplex foliji koja odabirom boja i efekata na samoj foliji ističe atraktivne elemente dizajna. Osnovna uloga same ambalaže je očuvanje kvaliteta i svežine proizvoda, a upotreba mat-lak duplex folije pored estetike i samog izgleda pakovanja, omogućava dobru zaštitu od vlage, zadržava aromu i svežinu proizvoda, što bitno utiče na rok trajanja proizvoda. Pakovanja od 40, 130 i 225 grama dostupna su ljubiteljima Smokija širom regiona.

Smoki Celebration ambalaža ima za cilj da na inspirativan i osvežavajući način prenese poruku da uz pravu inspiraciju nastaju neverovatne stvari, a svaka prepreka na kreativnom putu samo nas još više motiviše, baš kao što to rade street art umetnici svojim grafitima.

Podeli na društvenim mrežama: