Srpska privredna delegacija na sajmu ambalažne industrije u Istanbulu

„Eurasia Packaging“ u Turskoj je sveobuhvatni sajam ambalažne industrije koji na jednom mestu okuplja preko hiljadu izlagača iz celog sveta i ove godine ga tradicionalno posećuju i srpske kompanije

Srpska privredna delegacija okupljena oko Privredne komore Srbije, sastavljena od više od pedeset predstavnika domaćih preduzeća i predvođena Draganom Stevanovićem, sekretarom Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala Privredne komore Srbije, prisustvuje ovogodišnjem međunarodnom sajmu ambalažne industrije „Eurasia Packaging“ u Istanbulu

Međunarodnom sajmu ambalaže je na osnovu saradnje sa organizatorom, Tuyap Fair i zastupnikom za ex-Yu region, kompanijom Adonis iz Skoplja, prethodio poziv kompanijama da se priključe delegaciji objavljen na stranicama portala Ambipak magazin a u sklopu delegacije, u Istanbulu je i naša direktorka Irena Lalić.

Foto: Ambipak magazin

Sajam se održava po 26. put, od 20. do 23. oktobra a privrednici iz Srbije i okruženja organizovano posećuju ovu manifestaciju 15 godina. Ove godine omogućen je i online pristup svim zainteresovanima zbog pandemije korona virusa. I pored pandemije koja sprečava šira okupljanja ljudi, za učešće na sajmu prijavilo se 1.200 izlagača iz 53. zemlje i registrovalo se 60.000 učesnika. „Eurasia Packaging“ je sveobuhvatni sajam, koji svake godine dovodi značajne kompanije i eksperte iz ambalažne industrije na jedno mesto nastavljajući da nudi kompletna rešenja za prehrambenu i neprehrambenu industriju. Predstavljaju se poslednje generacije mašina, materijala za pakovanja, konetejnere, mašina za procesiranje plastike i još mnogo toga. Posetioci mogu naći novu opremu, tehnologiju i materijale kako bi se uštedeli troškovi proizvoda, skraćeno vreme čekanja distribucije i povećanje efikasnosti. Predstavljanje dobavljača, kako bi se pronašle bolje opcije i unapredila usluga. Zatim se može videti uživo demonstriranje određenih tehnologija i novih proizvoda.

Kategorije proizvoda na sajmu su:

Pakovanja za proizvodeKomplementarni materijali za ambalažu

Sirovine i poluproizvodi za ambalažu

Servis za ambalažnu industrijuUsluge za dizajn pakovanja

Usluge štampe za ambalažu

U Istanbulu se delegaciji Privredne komore Srbije, priključila i delegacija Privredne komore Vojvodine, kao i privrednici iz „ex-YU“ okruženja koji su takođe posetioci ove manifestacije.

Naslovna fotografija: Ivana Grčić

Podeli na društvenim mrežama: