Elmedu priznanje Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora RPK Novi Sad tradicionalno je i ove godine podelila priznanja istaknutim kompanijama Južnobačkog upravnog okruga, Elmed iz Temerina jedan od dobitnika

Privredna komora Srbije –  Regionalna komora Južnobačkog upravnog okruga dodelila je priznanja privrednim društvima i poslovnim liderima koji su se istakli radom, angažovanjem i rezultatima u 2021. godini kao i kompanijama koje su u prošloj godini obeležile svoj jubilej, 20, 30, 40 i 60 godina postojanja.

Svečanoj dodeli, koje je bilo 07. juna 2022, prisustovao veliki broj kompanija iz Vojvodine, a jedno od priznanja dodeljeno je kompaniji Elmed doo iz Temerina.

Nagrade je uručila direktorica RPK Južnobačkog upravnog okruga Olivera Simović, a svečanoj dodeli su prisustvovali Milan Novaković, načelnik Južnobačkog upravnog okruga i Nermina Ljubović, direktorka Direktorata za parlamente privrednika Privredne komore Srbije.

Magrade su dodeljene najuspešnijim kompanijama i onima koje su ostvarile zavidne rezultate poslovanja tokom 2021. godine.

Priznanje je ispred kompanije Elmed, primio CEO kompanije, Ivan Crnojević.

Izvor: RPK NS
Foto: RPK NS

Podeli na društvenim mrežama: