Grand kafa ponovo inovira – miris, ukus i uživanje u dobrom filmu

Grand kafa je nedavno uzdrmala svet kafe i umetnosti na Sarajevo Film Festivalu, pružajući korisnicima nezaboravno iskustvo koje se ogleda u inovativnoj primeni naprednih AI alata.

Kao lider na tržištu sveže mlevene kafe u regionu, Grand kafa, brend Atlantic Grupe, nije samo postavio standarde u svetu kafe, već i u podršci umetničkim poduhvatima. Kao dugogodišnji ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala (SFF), brend je ponosno predstavio svoju najnoviju inovaciju koja potvrđuje njihovu posvećenost stvaranju izvanrednog korisničkog iskustva i promovisanju kreativnosti.

U julu 2023. godine, Grand kafa je otvorila vrata ne samo etabliranim dizajnerima već i svim entuzijastima dizajna, lansirajući konkurs za dizajn festivalske šoljice. Ali, ovaj konkurs nije bio običan. Grand kafa je ušla u digitalni svet i udružila snage sa naprednim AI alatima, uključujući ChatGPT i Dall-E od Open AI, kako bi omogućila svima da se izraze kroz umetnička dela koristeći Grand kafa brend elemente i svoju ličnu kreativnost.

Ovaj inovativni pristup i primena AI tehnologije omogućili su prikupljanje preko 1500 jedinstvenih radova iz regiona. Stručni žiri je pažljivo izabrao osam finalista koji su se borili za prestižnu titulu pobednika, koja je na kraju pripala talentovanoj Jovani Kecman. Ali Grand kafa nije prepustila odluku isključivo stručnjacima – svi ljubitelji Grand kafe i filmova imali su priliku da glasaju za svoje omiljeno kreativno rešenje direktno na Grand kafa platformi. Na taj način, uključili su se u odabir finalnog dizajna koji će krasiti festivalsku šoljicu i postati zvanični simbol Sarajevo Film Festivala 2023.

PROČITAJTE JOŠ: Vrhunska kafa zaslužuje moderno, inovativno i ekološko pakovanje – Zoran Golub, direktor marketinga Grand kafe

Tokom trajanja SFF-a, Grand kafa je pružila posetiocima nezaboravan doživljaj pod nazivom „Grand kafa sa…“, u kojem su organizatori vodili razgovore sa mnogim poznatim licima iz sveta filmske industrije. Prvi dan festivala započeo je doručkom za mlade talente i novinare uz šoljicu omiljene kafe, koju su prisutni mogli da degustiraju i u Festivalskom kafiću, centralnom mestu svih događanja.

Postavljanjem visokih standarda u oblasti inovacija i kreativnosti, Grand kafa nije samo brend na tržištu, već i podrška mladim umetnicima i filmskoj industriji, doprinoseći kulturnom razvoju zajednice. Nastavljajući svoju putanju ka daljim uspesima, Grand kafa ostaje sinonim za inovativnost i kvalitet na tržištu.

Grand kafa – gde se susreću miris, ukus i uživanje u dobrom filmu!


Izvor: Grand kafa
Fotografije: Grand kafa/promo

Podeli na društvenim mrežama: