Kompaniji Smurfit Kappa Avala Ada dodeljeno priznanje za poslovni uspeh

Stalne inovacije i tehnološka unapređenja glavni su fokus kompanije Smurfit Kappa Avala Ada,  a rad i angažovanost rezultirali su priznanjem za poslovni uspeh u 2022. godini.

Tradicionalnim godišnjim priznanjima, Privredna komora Srbije nagradila je najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se ove godine istakli angažovanjem, radom i rezultatima. Za poslovnog lidera uručeno je 17 nagrada, a 21 nagrada za poslovni uspeh postignut u 2022. godini.

Među dobitnicima je i globalni lider u proizvodnji ambalaže od papira, Smurfit Kappa Avala Ada. Kompanija Smurfit Kappa posluje u 23 evropske zemlje i 13 zemalja u SAD-u, osigurava ekološko odgovorno, održivo poslovanje i prerađuje preko 7,4 miliona tona obnovljivog papira širom sveta.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, priznanje je uručio Đurđi Radivojević, generalnoj direktorki beogradske kompanije Smurfit Kappa Avala Ada.  

Priznanja za poslovni uspeh za 2022. godinu dobili su i kompanije Nestle Adriatic, Rauch Serbia, Mlekara doo Pančevo, Gomex doo, Chips way doo Čačak, Tiffani production takođe iz Čačka, i mnogi drugi.

Foto: privatna arhiva/Đurđa Radivojević

Podeli na društvenim mrežama: