Kraj nošenja maski – Elmed doo

Da li je došao kraj nošenja maski zbog opasnosti od zaraze korona virusom?

Prijatelji iz kompanije Elmed doo na svom Linkedin profilu  objavili post kojim radosno slave kraj nošenja maski.

“Nakon 747 dana obaveznog nošenja maski u svim kancelarijama i proizvodnim halama u ELMED d.o.o. danas smo ukinuli ovu obavezu u nadi da nam više neće trebati.” – objavio je direktor Elmeda, Ivan Crnojević  na svom Linkedin profilu.

Ovo je prilika da se podsetimo intervjua sa Ivanom koji smo za uradili za Ambipak magazin na proleće 2020. godine, po prestanku vanrendog stanja, zbog pandemije korona virusa. Tadašnji razgovor sa direktorom kompanije Elmed,  je sa ove vremenske distance, jedna vrta retrospektive borbe protiv korona virusa ipokazatelj spremnosti na brzu reakciju privrede, kompanija i rukovodilaca. Industrija ambalaže je u periodu vanrednog stanja, kao i u nastavku bila vrlo aktivna. Suočavajući se već tada sa još uvek nestabilnim tržištem sirovina, prva je pritekla u pomoć humanitarnim delovanjem u kriznom periodu.

Definitivno, Ivanova poruka s kraja intervjua je našla svoje opravdanje u periodu koji je usledio. Nadamo se da će i ova objava prekida nošenja maski biti znak da je pandemija korona virusa konačno iza nas.

Intervju možete pročitati ovde.

Naslovna fotografija: Elmed doo

Podeli na društvenim mrežama: