Nagrada “Iskorak” za kompaniju Inmold plast iz Požege

Nagrada “Iskorak”  dodeljuje se  privrednom subjektu koji se u tekućoj godini posebno istakao svojim aktivnostima na polju društvene odgovornosti, inovativnosti i povećanju ugleda regiona.

Direktorka PKS – RPK Zlatiborskog upravnog okruga, Ana Lapčević uručila je kompaniji Inmold plast doo iz Požege nagradu Iskorak koja se dodeljuje  privrednom subjektu koji se u tekućoj godini posebno istakao svojim aktivnostima na polju društvene odgovornosti, inovativnosti i povećanju ugleda regiona.

„Nagrada je namenjena kompanijama koje su inovativne, hrabro prihvataju nove tehnologije, nov način rada i na taj način donose dobrobit ne samo kompaniji već i široj društvenoj zajednici. Detaljan, posvećen rad sa učenicima koji su u dualnom obrazovanju primer je dobre prakse u ovom kraju“, istakla je direktorka RPK.

Direktor kompanije, Goran Janković je istakao da je uz ubrzani tehnološki razvoj neophodno obezbediti i odgovarajući kadar što svakako omogućava dualno obrazovanje.

Naime, Inmold plast  omogućava učenicima da odmah po završetku školovanja dobiju posao i da spremno započnu proces rada.
Za Inmold plast, ovo priznanje PKS, satisfakcija je za sve napore na implemenataciji novih tehnologija, modernizaciji načina poslovanja, hrabrim nastupima na tržištu, i postignutim rezultatima koji  se prelivaju i na dobrobit šire društvene zajednice.

 

Podeli na društvenim mrežama: