Nakon šest godina sajam ambalaže Interpack 2023 ponovo otvara svoje hale

Povodom održavanja sajma ambalaže Interpack 2023. u Budimpešti je 23. februara 2023. godine održana pres-konferencija za partnere i medije Istočne i Jugoistočne Evrope na koju je pozvan i Ambipak magazin.

Informacije o sajmu, i interesovanje za  novitete koji će biti predstavljeni na sajmu, upotpunio je romantični ambijent Budimpešte i plovidba Dunavom uz bogatu i raznovrsnu trpezu i mađarska vina.

Za organizaciju ovog sjajnog događaja, zaslužni su domaćini, mađarski predstavnici Messe Düsseldorf kao i menadžment Interpacka koji smo imali priliku upoznati.  

Silvia Mate, Thomas Dohse, Richard Clemens

Na samom početku, prisutnima se obratio gospodin Thomas Dohse, direktor Interpack, Portfolio & Packaging Messe Düsseldorf, i ukratko predstavio Interpack kroz impozantne brojke, te smo tako saznali da je lista čekanja za izlaganje na Interpacku 2023 „dugačka 15.000 metara kvadratnih“.

Na konferenciji je govorio i gospodin Richard Clemens, Managing Director, Process Plant and Equipment Association, German Engineering Federation VDMA (Direktor Nemačke inženjerske komore). On je naglasio glavne teme ovogodišnjeg sajma: bezbedost proizvoda, cirkularna ekonomija, upravljanje resursima, i digitalne tehnologije.

 Interpak 2023 očekuje svoje goste u periodu od 4-10. maja 2023 u Dusseldorfu.

Sajam ambalaže Interpack je nadaleko i dobro poznat predstavnicima industrije ambalaže kao i korisnicima a od samog osnivanja 1958. godine praksa je da se održava jednom u periodu od tri godine. Pandemija Covid 19 uticala je na to pauza između dva standardna sajma bude duplirana. U međuvremenu sajam je bio organizovan u digitalnoj verziji.

Pod sloganom Simply Unique – Simply Amazing Interpak 2023 očekuje svoje goste u periodu od 4-10. maja 2023 u Dusseldorfu. Registrovanim posetiocima će biti na raspolaganju i online forum i networking kao i prisustvovanje organizovanim seminarima i radionicama tokom sajma.

Na sajmu će izlagati 2.866 kompanija iz 55 zemalja. Ove godine, najveći broj izlagača dolazi iz Nemačke, 555, zatim Italije 414, Turske 291. Od srpskih kompanija, na sajmu će izlagati kompanija Omniprojekt iz Vrnjačke Banje a za sve informacije vezano za posetu možete se obratiti predstavniku za Srbiju, kompaniji Pro Expo doo


Fotografije: Interpack/Ambipak magazin

Podeli na društvenim mrežama: