Nikola Ćurčić novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu

Novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu, jednog od najvećih srpskih izvoznika, od nedavno je Nikola Ćurčić. Ćurčić je na mestu direktora fabrike zamenio Jovana Gligorijevića, koji će svoju karijeru nastaviti u kompaniji, kao World Class Manufacturing & Engineering direktor za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Nikola Ćurčić, Tetra Pak, Foto: Tetra Pak

Na poziciju direktora fabrike Nikola dolazi nakon više od 16 godina iskustva u kompaniji Tetra Pak, na pozicijama proizvodnog inženjera, procesnog inženjera za laminiranje i menadžera proizvodnje, od 2012. godine. Paralelno sa ovom pozicijom gospodin Ćurčić je u istom periodu predvodio i tim sačinjen od predstavnika Tetra Pak fabrika u Evropi i Centralnoj Aziji, koji se bavi fokusiranim unapređenjem proizvodnog procesa, odnosno povećanjem efikasnosti opreme i smanjenjem škarta (Focused improvement pillar).

Čast mi je što sam izabran na poziciju direktora fabrike koja godinama unazad postiže odlične rezultate. U isto vreme osećam odgovornost da taj put uspeha zajedno sa svojim timom nastavim sa ciljem da fabrika uvek bude prvi izbor za naše kupce i zaposlene. Kao i do sada, želimo da budemo snažan oslonac kompaniji, sa fokusom na bezbednost hrane i održivost, kroz poštovanje našeg obećanja da Štitimo što je dobro.“ – izjavio je gospodin Ćurčić ovim povodom. „Veoma sam zadovoljan prvim utiscima na poziciji direktora fabrike i nadam se da ćemo u narednom periodu postizati još bolje rezultate“ – dodao je Ćurčić.

Pre nego što se pridružio kompaniji Tetra Pak, Ćurčić je radio na pozicijama direktora proizvodnje u lokalnim kompanijama: „Toplota“ i „Ivaterm“. Diplomirao je termo-tehniku, na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.


Izvor: Tetra Pak

Podeli na društvenim mrežama: