Snimili smo prvu epizodu Ambipak podkasta „Ambalaža po meri prirode“, uskoro emitovanje

Ambipak platforma koju čine portal Ambipak magazin i godišnja konferencija o ambalaži, dobija još jedan format – podkast.  

Emitovanjem serijala podkasta „Ambalaža po meri prirode“ želimo da omogućimo da stručni pojedinci i kompanije dobiju priliku da svoja iskustva, znanja, razmišljanja i sugestije podele sa javnošću i na ovaj način i  zajedno utičemo na to da ambalaža bude deo rešenja a ne problema za našu zajednicu.

Ovaj serijal podkasta će se baviti načinima kako da recikliramo, kako da kreiramo reciklabilnu i održivu ambalažu ali i nadamo se dati uvide u probleme sa kojima se susrećemo na ovom polju kao i ideje za rešenja koja će ambalažu učiniti održivijom i skloniti je sa naših ulica, polja i reka…

Ambipak platforma koju čine portal Ambipak magazin i godišnja konferencija o ambalaži, dobija još jedan format – podkast.  

Prvu epizodu podkasta podržala je kompanija SEKOPAK a Irena Lalić, urednica Ambipak magazina, razgovarala je sa Violetom Belanović, generalnom direktorkom SEKOPAKA.

Očekuje nas još snimanja i skorije prvo emitovanje. Podkast će biti emitovan na YouTube kanalu Ambipak magazina.

Ukoliko želite da ne propustite ovaj podkast, preporučujemo da zapratite Ambipak magazin YOUTUBE kanal ovde a ukoliko želite i Vi učestvujete u podkastu  i podržite ovu temu, javite se na i.lalic@ambalazaipakovanje.com radi svih ostalih detalja.

Podeli na društvenim mrežama: