Srpska kompanija Neofyton platinasti sponzor sajma u Nigeriji

Na najvećem sajmu plastike u Nigeriji, Propak West Africa, svoje proizvode predstavila je naša kompanija Neofyton dok ujedno bila i platinasti sponzor sajma.

Propak West Afrika održan je u novembru 2022. godine i okupio je posetioce iz različitih zemalja koji su mogli da se upoznaju i sa vodećim evropskim kompanijama, proizvođačima mašina i opreme za industriju plastike, koje zastupa novosadski Neofyton – Engel, Piovan, IFW, Inmold.

Kompanija Neofyton ovoga puta bila je platinasti sponzor i svojom prezentacijom privukla pažnju brojnih kompanija i zvaničnika iz Nigerije. Štand je posetio i predsednik Udruženja proizvođača Nigerije, Segun Ajaii-Kadir koji je razgovarao sa Zoranom Tadićem, vlasnikom i generalnim direktorom kompanije Neofyton, o daljim planovima i širenju na tržištu Nigerije.

Inače, Neofyton posluje na tržištu Nigerije, Gane i Kameruna od 2016. godine, a na pomenutom sajmu kompanija je prisutna od 2018. godine. Sledeći Propak West Africa biće održan od 14-16. septembra 2023. godine.


Naslovna fotografija: Neofyton.com

Podeli na društvenim mrežama: