Urban-Technics – jedini srpski izlagač na sajmu industrije plastike u Istanbulu

Međunarodni sajam iz oblasti industrije plastike, PLAST EURASIA po 30. put je održan u Turskoj, u Istanbulu, a kao izlagač bila je prisutna i jedna srpska kompanija, Urban-Technics iz Valjeva

U saradnji sa kompanijom Yücel Plastik iz Turske, Urban-Technics iz Valjeva, već drugi put, kao jedini predstavnik iz Srbije izlaže na sajmu Plast Eurasia u Istanbulu, jednom od vodećih međunarodnih događaja u oblasti plastične industrije. 

Tom prilikom, štand Urban-Technicsa posetili su generalni konzul Republike Srbije u Istanbulu, Ivana Pejović i konzul Kristina Radović kao i predstavnici Privredne komore Srbije, Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala Privredne komore Srbije i Mirjana Balog Kormanjoš, viša savetnica  Udruženja.

Pitali smo Ivana Stojilkovića, CEO Urban-Technics, da za Ambipak magazin prokomentariše utiske i odluku o učešću na sajmu u Istanbulu:

S obzirom da se Turska ubraja u prvih 10 zemalja u koje izvozimo svoje proizvode, za nas, kao izlagače, ovaj sajam predstavlja sjajnu priliku da proširimo svoju poslovnu mrežu, kao i da učvrstimo već postojeće odnose sa klijentima sa turskog tržišta.

Urban Technics  je kompanija specijalizovana za proizvodnju plastičnih delova postupkom ekstruzije. Osnovana je 2003. godine u Valjevu i godinama uspešno posluje sa kompanijama širom sveta.

Pored već standardnog programa, koji obuhvata esktrudirane plastične delove za potrebe industrije rashladnih uređaja, primenu hot stamping tehnologije, posetocima smo ove godine predstavili novinu u vidu tampon štampe na plastičnim profilima.

Unapređenje i razvoj naših proizvoda i procesa je nešto na čemu mi konstantno radimo, odatle i ideja da budemo deo događaja, koji u svetu plastične industrije važi za izvrsnu platformu za predstavljanje najnovijih tehnologija.“

Nadamo se da će u budućnosti, odluku da se učešćem na ovom ili sličnim događajima predstave međunarodnim tržištima, doneti i druge domaće kompanije.

Podeli na društvenim mrežama: