Uskoro nova epizoda Ambipak podkasta – razgovarali smo o budućnosti PET ambalaže

Kakva je budućnost PET ambalaže, da li je Srbija na dobrom putu ka uvođenju depozitnog sistema – Ambipak podkast

Dok čekamo emitovanje još jedne epizode  podkasta „Ambalaža po meri prirode“ u kojoj su naši gosti bili Aleksandra Rašković, menadžerka projekata i aplikacija u kompniji Resilux Adriatic i Mihail Mateski suvlasnik i direktor centra za reciklažu PET ambalaže GreenTech, evo nekoliko fotografija sa „lica mesta“.

Kada se razgovara sa ekspertima u svoj oblasti onda se u kratkom vremenu može puno toga reći, konkretno i sublimirano, te je tako protekao i razgovor naše urednice Irene Lalić sa gostima Ambipak podkasta #3.

Evo o čemu ćete slušati u novoj epizodi Ambipak pokasta

Zašto je za našu zemlju važno uvođenje depozitnog sistema za upravljanje ambalažnim otpadom i kako smo time na dobitku?  Zašto Srbija još nije uvela depozitni sistem iako to gotovo sve zemlje u okruženju jesu? A zašto to, možda, i nije tako loše – saznajte u novoj epizodi Ambipak podkasta.

Razgovarali smo i o ponašanju potrošača, odgovorili na pitanja da li građani treba da se plaše PET ambalaže i kakvoj se budućnosti može nadati industrija PET-a…

Emitovanje podkasta zakazujemo za utorak, 20. februara, 2024 u 20h, preporučujemo da zapratite (subrscribe)  YouTube kanala Ambipak magazin.

Podeli na društvenim mrežama: