Utisci: Omniprojekt jedini srpski izlagač na sajmu Interpack 2023

Kompanija Omniprojekt, proizvođač mašina za pakovanje, bila je jedini izlagač iz Srbije na sajmu ambalaže i pakovanja Interpack 2023 u Dizeldorfu

Sajam industrije ambalaže i pakovanja, Interpack koji se održava svake treće godine u Dizeldorfu izaziva pažnju ne samo evropskih već i svetskih kompanija.  Važnost ovog sajma ne samo za industriju ambalaže i pakovanja već i za kompletnu industriju nije samo u činjenici da okuplja učesnike i posetioce iz celog sveta već i praksa da se tom prilikom prikažu najveće evropske i globalne inovacije u domenu ambalažne industrije, materijala, opreme i trendova u pakovanju.  Lista zainteresovanih kompanija za učešće je velika i ove godine za izlagački prostor na Interpacku se kao jedini srpski predstavnik izborio Omniprojket iz Vrnjačke Banje (Novo Selo), proizvođač mašina za pakovanje.

Omniprojekt, Interpack 2023, Foto: Omniprojekt/interna arhiva

Iz Omniprojekta nam javljaju da su, nakon sedam dana izlaganja na Interpacku,  sabrali utiske i da su veoma zadovoljni celokupnim učinkom.

“Imali smo veliki broj posetilaca, što je dovelo do uspostavljanja veoma značajnih kontakata i poslovnih mogućnosti, a bio je i veliki broj posetilaca iz zemalja regiona koji su želeli da vide koja je firma iz Srbije jedini izlagač na sajmu, na šta smo posebno ponosni. Učešće na sajmu nam je omogućilo da se povežemo sa značajnim igračima u industriji i da proširimo poslovne horizonte, ali i da pokažemo našu stručnost, kvalitet i sposobnost da se takmičimo na međunarodnom tržištu. Naš uspeh je samo još jedan pokazatelj da srpske firme imaju potencijal da se izdvoje u globalnoj areni, pa se nadamo da će na narednim sajmovima biti više srpskih izlagača. “, izjavio je za Ambipak magazin Branko Babić, vlasnik kompanije.

Omniprojekt, Interpack 2023, Foto: Omniprojekt/interna arhiva

Omniprojekt je u 2022. godini  obeležio 30 godina postojanja, i kao kruna tog uspeha usledilo je učestvovanje na svetskom sajmu opreme za pakovanje Interpack 2023 koji se održao u Dizeldorfu u periodu od 4. do 10. maja.

„Ovaj prestižni sajam okuplja najuspešnije firme iz oblasti pakovanja, i za na predstavlja veliki uspeh sama činjenica da smo uspeli da zakupimo štand na pomenutom sajmu.“, preneo nam je svoje zadovoljstvo učešćem Omniprojekt tim.

Čestitamo!


Fotografije: Omniprojekt/interna arhiva

Podeli na društvenim mrežama: