DIZAJN: Ambalaža koja će vas oduševiti

Ambalaža nadahnuta prirodom, podseća na impresivnu vevericu koja sakuplja i čuva orahe ili lešnike u obrazima

Krajem prošle godine društvenim mrežama kružila je fotografija neverovatno zabavne Hrum-Hrum veverice koja krasi pakovanje oraha.Tragom simpatično dizajnirane ambalaže, odnosno preslatke veverice koja u svojim obrazima skriva gomilu sakupljenih/spakovanih oraha, istražili smo ko je autor i ko je korisnik ove vesele ambalaže.

Kreativna ambalaža dizajnirana je tako da izgleda poput preslatke nacrtane veverice  s punim ustima oraha.

Ovo pakovanje orašastih plodova Hrum-Hrum Squirrel dizajnirao je Constantin Bolimond iz Minska, Bjelorusija, u timu sa Vareyko Tamara/ilustracija, Nikita Bulgakov  i Aleksey Koler/modeliranje. Ova slatka veverica krasi orahe i semenke nemačkog proizvođača hrane EDEKA.

„Dizajn je baziran na direktnim asocijacijama koje često susrećemo u prirodi i ponekad ih uspemo primeniti u ambalaži i drugim medijima za oglašavanje. U ovom su projektu su nam uzor glodari i njihova sposobnost da sakupljaju orahe, žitarice i semenke u obraze.“, naveo je dizajner prilikom predstavljaja rešenja na plaformi behance.net

„Uživajte u našim izvrsnim sirovim lešnicima bez ljuske. Savršeni ”za poneti”  ili kao međuobrok u podne, naši prirodni lešnici sadrže puno proteina i malo masti. Pomešajte ove sirove orašaste plodove sa mnogim našim ostalim izborima sirovih semenki kako biste stvorili svoj vlastiti mix!“ – poruka je ovog preslatke Hrum-Hrum veverice.

Ambalaža je namenjena pakovanju oraha, lešnika, badema i raznih semenki a za sada možemo uživati u fotografijama i priželjkivati da i u našim prodavnicama vidimo sličnu ambalažu na koju niko ne ostaje ravnodušan.

Izvor/foto: Behance.net

Podeli na društvenim mrežama: